Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠόσα χρόνια χρειάζεται ο Κώστας Σωτηράκης για να κάνει μια πρόταση;

Πόσα χρόνια χρειάζεται ο Κώστας Σωτηράκης για να κάνει μια πρόταση;

Προφανώς ο Κώστας Σωτηράκης, όπως ξαναγράψαμε, δεν πήγε τυχαία στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών. Προφανώς, επίσης, ο δήμαρχος, αν ήταν δυσαρεστημένος από την παρουσία του κυρίου Σωτηράκη στην αντιδημαρχία Διοικητικών Υπηρεσιών, δεν θα τον έστελνε σε μια κρίσιμη αντιδημαρχία. Είναι προφανές επιπλέον ότι ο δήμαρχος δεν ήταν ευχαριστημένος απ’ όλη τη λειτουργία της αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών και ότι σίγουρα περίμενε μεγάλο έργο απ’ τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία, αφού την έχει στελεχώσει με τέσσερις ειδικούς συνεργάτες.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες από τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων. Δεν γνωρίζουμε ο κύριος Σωτηράκης να έχει κάνει κάποια εισήγηση στο δήμαρχο για το αν προτείνει να παραμείνουν οι ειδικοί συνεργάτες της αντιδημαρχίας του. Πόσα χρόνια χρειάζεται ο κύριος Σωτηράκης για να αναφέρει στο δήμαρχο; Ας μας πει ο κύριος Σωτηράκης αν είναι ευχαριστημένος από αυτά που βρήκε στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ώστε να καταλάβουμε πόσο απαραίτητη ήταν η αντικατάσταση του κυρίου Λαφαζανίδη.

Υπάρχει όμως κι ένα ακόμα ερώτημα προς τον κύριο Σωτηράκη κι αυτό είναι πότε θα δώσει στους δημοτικούς συμβούλους τις κυκλοφοριακές μελέτες του κυρίου Κωνσταντινίδη. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ζήτησαν επανειλημμένως από τον τέως αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών να τους δώσει αυτές τις μελέτες, αλλά δεν τις πήραν. Θα τις δώσει ο κύριος Σωτηράκης;

Χ.Κ.

Θα παραμείνουν οι τέσσερις ειδικοί συνεργάτες που σχετίζονται με την Τεχνική Υπηρεσία;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ