Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ"Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες με τα ξωτικά" στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης"

“Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες με τα ξωτικά” στο Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”

Χριστουγεννιάτικη παράσταση θεάτρου Σκιών
“Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες με τα ξωτικά”

Ο αγαπημένος Καραγκιόζης φορά τα γιορτινά του και λίγο πριν τα Χριστούγεννα περιμένει τους μικρούς μας φίλους σε μια ζεστή παράσταση προσαρμοσμένη στο πνεύμα των ημερών με τίτλο: “Ο Καραγκιόζης και οι περιπέτειες με τα ξωτικά”, από το Θέατρο Σκιών του Οδυσσέα Κανλή.
Η παράσταση που έχει ελεύθερη είσοδο και εντάσσεται στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου,  θα παρουσιαστεί την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 19.00  στο Πολυλειτουργικό Κέντρο – Θέατρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Οδός Παρατσίκογλου & Χρυσ. Σμύρνης γωνία, Ελευθέριο Κορδελιό – Είσοδος από Μοναστηρίου).

Σημειώνεται ότι λόγω της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid – 19, η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίου εξαμήνου). Για τους θεατές από 4 έως 17 ετών απαραίτητη είναι η προσκόμιση αρνητικού self-test τελευταίου 24ώρου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλη την διάρκεια της παράστασης
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ