Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης θα είναι ο Κώστας Αμανατιάδης;

Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης θα είναι ο Κώστας Αμανατιάδης;

Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, πρότεινε για πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης την κυρία Φωτεινή Δεβετζή Πεσματζόγλου, η οποία τελικά κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου του 2021 κατέλαβε τη θέση. Κατά την ίδια συνεδρίαση και εξαιτίας του ότι η αντιπολίτευση σύσσωμη αρνήθηκε να καταλάβει τη μία θέση που δικαιούτο στο εννεαμελές Συμβούλιο, λόγω της απόφασης του δημάρχου να μη δώσει μία επιπλέον θέση όπως είχε κάνει στα δύο πρώτα χρόνια, χρειάστηκε η διοίκηση να καταλάβει και αυτή τη θέση.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, όταν έγινε αυτό, δεν απευθύνθηκε ούτε στον κύριο δήμαρχο ούτε στην κυρία Πεσματζόγλου για να προτείνουν κάποιον για τη συγκεκριμένη θέση. Απευθύνθηκε στον κύριο Αμανατιάδη για να προτείνει εκείνος εκ μέρους της διοίκησης! Ο πρόεδρος ενήργησε κατ’ αυτόν τον τρόπο τιμής ένεκεν γιατί ο κύριος Αμανατιάδης ως πρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ έλυσε προβλήματα που χρόνιζαν; Γιατί απευθύνθηκε στον κύριο Αμανατιάδη;

Μάλιστα ο κύριος Αμανατιάδης σάστισε και αφού πρώτα ζήτησε ένα λεπτό για να σκεφτεί ποιον να προτείνει, μετά πρότεινε την κυρία Κορωνίδου και κατόπιν είπε στον πρόεδρο να κάνει την πρόταση ο δήμαρχος. Περίεργα πράγματα συμβαίνουν με αυτή τη διοίκηση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ