Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του Γιάννη Γιαννακόπουλου για το Νέστορα Λαφαζανίδη

Δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση του Γιάννη Γιαννακόπουλου για το Νέστορα Λαφαζανίδη

Ο Γιάννης Γιαννακόπουλος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου 2021, επανειλημμένως πρότεινε τον αναπληρωτή δημάρχου Νέστορα Λαφαζανίδη για τη θέση του αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης, αφού η αντιπολίτευση σύσσωμη δεν αποδέχτηκε τη θέση. Η πρόταση του κυρίου Γιαννακόπουλου προκάλεσε την αντίδραση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί αυτή η θέση έπρεπε να καταληφθεί από την αντιπολίτευση και ο κύριος Γιαννακόπουλος πρότεινε κάποιον από τη διοίκηση.

Τελικά οι νομικοί του δήμου ενημέρωσαν τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου πως αφού η αντιπολίτευση δεν ήθελε να καταλάβει τη θέση, αυτή μπορούσε να καταληφθεί από μέλος της διοίκησης. Και μετά όμως από αυτήν την εξέλιξη, δεν έγινε δεκτή από τη διοίκηση η πρόταση του Γιάννη Γιαννακόπουλου για το Νέστορα Λαφαζανίδη. Φαίνεται ότι υπάρχει στο δήμαρχο και στη διοίκηση μια δυσφορία και μια δυσκολία όταν ακούνε το όνομα του κυρίου Λαφαζανίδη.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ