Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ κυρία Κορωνίδου δεν χολώθηκε από την αντικατάστασή της στην Αντιδημαρχία

Η κυρία Κορωνίδου δεν χολώθηκε από την αντικατάστασή της στην Αντιδημαρχία

Η κυρία Αλεξάνδρα Κορωνίδου έγραψε το παρακάτω σχόλιο στο facebook απαντώντας στο άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Δεν δέχτηκε η Αλεξάνδρα Κορωνίδου να συμμετάσχει στο ΔΣ της ΔΗΚΕΚΕ»: «Θα συνιστούσα στον αρθρογράφο να προσέχει τις εκφράσεις του. Η έκφραση “έχει χολωθεί” είναι εξαιρετικά αρνητική και εντελώς αυθαίρετη. Όποιος θέλει εξηγήσεις μπορεί να τις ζητήσει επώνυμα αντί να παραπληροφορεί τον κόσμο».

Η κυρία Κορωνίδου λοιπόν ξεκαθαρίζει πως δεν χολώθηκε που αντικαταστάθηκε στην αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος και έχουμε υποχρέωση να το γράψουμε. Θα μου επιτρέψει όμως η κυρία Κορωνίδου να γράψω επίσης ότι η πρόταση του άρθρου για την οποία αντέδρασε είναι η εξής: «Αυτό που φάνηκε είναι ότι η κυρία Κορωνίδου έχει χολωθεί από την αντικατάστασή της στην αντιδημαρχία Πρασίνου και Περιβάλλοντος».

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν πως ήταν εκτίμηση του αρθρογράφου πως η κυρία Κορωνίδου «χολώθηκε». Κανένας δεν είπε ότι η κυρία Κορωνίδου δήλωσε ότι «χολώθηκε». Θα μας επιτρέψει η κυρία Κορωνίδου να γράφουμε τις εκτιμήσεις μας και αν διαφωνεί να το πει ή να το γράψει και να το δημοσιεύσουμε. Η «Αγκίδα» είναι ελεύθερο βήμα για όλους και προφανώς για την κυρία Κορωνίδου. Παραπληροφόρηση όμως η «Αγκίδα» ούτε έκανε ούτε θα κάνει ποτέ. Η εκτίμηση για ένα γεγονός δεν είναι παραπληροφόρηση.

Θα μου επιτρέψει επίσης η κυρία Κορωνίδου να τονίσω πως τοποθετήθηκε αντιδήμαρχος σε μια νεοσύστατη αντιδημαρχία, η οποία δεν υπήρχε από την αρχή της διοίκησης Μανδαλιανού. Αντιδήμαρχος η κυρία Κορωνίδου ανέλαβε τον Ιούλιο του 2021, ένα σχεδόν χρόνο μετά την ανάληψη της διοίκησης από την παράταξή της. Με βάση τις τοποθετήσεις της στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και τη δράση της, υποθέταμε ότι η κυρία Κορωνίδου θα ήθελε να παραμείνει στην αντιδημαρχία και να συνεχίσει το έργο της, οπότε και η απομάκρυνσή της από την αντιδημαρχία δεν φάνηκε τόσο φυσιολογική.

Τέλος, να επαναλάβω για μία ακόμα φορά ότι η «Αγκίδα» είναι ελεύθερο βήμα για τους κατοίκους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και προφανώς για την Αλεξάνδρα Κορωνίδου, άλλωστε η κυρία Κορωνίδου έγραψε άρθρο στην «Αγκίδα» και μπορεί να ξαναγράψει όποτε θέλει. Θα μας επιτρέψει όμως να μπορούμε να γράψουμε κάποια εκτίμηση με την οποία δεν συμφωνεί, κι εκείνη να πει την άποψή της. Ευχαρίστως θα της ζητήσουμε δήλωση και θα τη δημοσιεύσουμε.

Μουμουλίδης Σταύρος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ