Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣυνολική ρήξη με όλη την αντιπολίτευση αποφάσισε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Συνολική ρήξη με όλη την αντιπολίτευση αποφάσισε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Αυτό που διεξήχθη στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 15ης Δεκεμβρίου 2021 ήταν μια παρωδία σε όλο της το μεγαλείο, καθώς ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, θέλησε με 15 δημοτικούς συμβούλους, επί συνόλου 45 δημοτικών συμβούλων, να προχωρήσει σε μια πρωτοφανή απαξίωση της αντιπολίτευσης. Ενώ στα δύο πρώτα χρόνια της θητείας του επέλεξε, χάριν της συναίνεσης, να δώσει στην αντιπολίτευση και 2η θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Επιχείρησης, χθες αποφάσισε για τα δύο επόμενα χρόνια να αφήσει την αντιπολίτευση μόνο με τη μία θέση την οποία δικαιούται από το νόμο στο 9μελες Διοικητικό Συμβούλιο.

Η αντιπολίτευση, όπως ήταν λογικό με τέτοια συμπεριφορά από το δήμαρχο, αρνήθηκε να δεχθεί τη μία θέση και άφησε την παράταξη Μανδαλιανού στη μοναχική της πορεία. Η παράταξη Μανδαλιανού κατέλαβε και τη μία θέση που από το νόμο δικαιούτο η αντιπολίτευση. Ο κύριος Μανδαλιανός αποφάσισε να συμπεριφερθεί έτσι σε μια αντιπολίτευση που τα δύο πρώτα χρόνια τον στήριξε για να γίνουν ενέργειες στη Δημοτική Επιχείρηση και να πληρωθούν παρελθόντα χρέη, που τον στήριξε για να ορθοποδήσει η ΔΗΚΕΚΕ. Ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου αποφάσισε να διαλύσει μια τόσο καλή συνεργασία με την αντιπολίτευση στη Δημοτική Επιχείρηση.

Προφανώς ο κύριος Μανδαλιανός δεν αντιλαμβάνεται ότι στο Δημοτικό Συμβούλιο η παράταξή του είναι η απόλυτη μειοψηφία έχοντας 15 από τους 45 δημοτικούς συμβούλους και ότι με τέτοιες συμπεριφορές δεν θα μπορεί να ψηφίσει τίποτα. Προφανώς δεν του έφταναν του κύριου Μανδαλιανού τα προβλήματα που δημιούργησε στο εσωτερικό της παράταξής του με το νέο σχήμα αντιδημάρχων, δημιούργησε μεγάλα προβλήματα και με την αντιπολίτευση. Έναν τέτοιο δήμαρχο χρειαζόταν ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας, ώστε τα επόμενα δύο χρόνια να μην μείνει στάσιμος αλλά να πάει δυναμικά… πίσω. Εμπρός πίσω, που έλεγε και ο δήμαρχος Περίανδρος Πώποτας! Εμπρός πίσω κύριε Μανδαλιανέ!

Κιμ. Ο.

Αρνήθηκε η Μαρία Πασχαλίδου να συμμετέχει στο ΔΣ της Δημοτικής Επιχείρησης
Ποιος συμβούλεψε το δήμαρχο να έρθει σε ολοκληρωτική ρήξη με την αντιπολίτευση;
Αντιπρόεδρος της ΔΗΚΕΚΕ ο kostas papaioannou…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ