Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ

Μία νέα πρωτοβουλία θωράκισης και προστασίας της υγείας   των πολιτών   κατά της πανδημίας του covid19,  την οποία ανέλαβαν ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας  Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας, με την 3ΥΠΕ,  βρίσκεται αυτήν την ώρα σε πλήρη εξέλιξη στο Δήμο μας.

Συγκεκριμένα σήμερα Τετάρτη 15.12.2021 από τις 8 το πρωί έως και  τις 3 μετά το μεσημέρι, κινητή μονάδα εμβολιασμών του ΕΟΔΥ πλήρως εξοπλισμένη, βρίσκεται στην πλατεία Σκρά στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού , με στόχο το εμβόλιο να ρθεί ακόμη πιο κοντά στους πολίτες, τις ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας.

« Είναι ευκαιρία για όλους- τους μέχρι τώρα ανεμβολίαστους πολίτες -συνδημότες   μας και μη , να κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους εν όψει των εορτών. Ένα δώρο ζωής. Και αυτό δεν είναι άλλο από το δώρο που προσέφερε σε όλη την ανθρωπότητα η επιστήμη. Η ζωή τρέχει , η ζωή δεν περιμένει, το εμβόλιο είναι μόνη και  η πιο ασφαλής ασπίδα προστασίας για όλους τους ανθρώπους της γης. Ευχαριστούμε την 3ΥΠΕ για μία ακόμη φορά για την συνεργασία η οποία ελπίζουμε και ευχόμαστε να αγκαλιασθεί από τους πολίτες. Ο δήμος συνεχίζει με κάθε τρόπο και μέσο τον αγώνα κατά της πανδημίας και  την εκστρατεία εμβολιασμού» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μαvδαλιανός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ότι την Παρασκευή 17.12.2021 από τις 8 το πρωί έως τις 3 μετά το μεσημέρι η Κινητή Μονάδα Εμβολιασμών του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία της Διαλογής προκειμένου να εμβολιασθούν όσοι επιθυμούν.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ