Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τα φτερωτά σανδάλια» απογειώνουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

«Τα φτερωτά σανδάλια» απογειώνουν τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Με την παρουσίαση του πρώτου συγγραφικού έργου του Ευοσμίτη συγγραφέα Στέφανου  Αλεξιάδη «Τα Φτερωτά σανδάλια», ένα βιβλίο που αναδεικνύει με ευαισθησία το κρίσιμο θέμα της διαφορετικότητας, του ρατσισμού και της περιθωριοποίησης που βιώνουν τα άτομα με αναπηρίες, συνεχίζονται την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις  20:30μμ στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου «Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης» (οδός Παρατσίκογλου & Χρυσ. Σμύρνης, Ελευθερίο Κορδελιό) οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων.

Η παρουσίαση του βιβλίου, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο ανάδειξης των νέων δημιουργών του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, θα δώσει την ευκαιρία να τεθούν κρίσιμα ζητήματα και προβληματισμοί για την αναπηρία και την αποδοχή της διαφορετικότητας, στέλνοντας το  μήνυμα ότι όλοι οι άνθρωποι είναι μοναδικοί και ικανοί, άξιοι να ανοίξουν τα φτερά τους και να πετάξουν, κάνοντας πραγματικότητα τα όνειρά τους.
Για το βιβλίο, το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιώργος Δάμτσιος,  ενώ η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από θεατρικό δρώμενο εμπνευσμένο από τα «Φτερωτά σανδάλια».

Συμμετέχουν: Η Θεατρική Ομάδα και το Τμήμα Βιβλιοθήκης Δήμου Κορδελιού Ευόσμου
Σημειώνεται ότι λόγω της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid – 19, η είσοδος στο θέατρο θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίου εξαμήνου).
Πληροφορίες: 2310 771033 Τμήμα Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ