Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα παραμείνουν οι τέσσερις ειδικοί συνεργάτες που σχετίζονται με την Τεχνική Υπηρεσία;

Θα παραμείνουν οι τέσσερις ειδικοί συνεργάτες που σχετίζονται με την Τεχνική Υπηρεσία;

Στην αλλαγή του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, το προφανές είναι ότι ο δήμαρχος δεν ήταν ευχαριστημένος από τον προηγούμενο αντιδήμαρχο Νέστορα Λαφαζανίδη. Μάλιστα φαίνεται πως δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος, αφού τον άλλαξε με όσα επακόλουθα ζήσαμε. Είναι γνωστό όμως ότι υπάρχουν τέσσερις ειδικοί συνεργάτες του δήμου, των οποίων η εργασία αφορά τη συγκεκριμένη αντιδημαρχία. Υποθέτουμε ότι η αλλαγή αντιδημάρχου δεν έγινε μόνο επειδή ο δήμαρχος δεν ήταν ευχαριστημένος από εκείνον, αλλά επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος συνολικά από την παραγωγή έργου στη συγκεκριμένη αντιδημαρχία.

Με βάση τα παραπάνω, το ερώτημα που προκύπτει είναι τι θα εισηγηθεί στο δήμαρχο ο νέος αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Κώστας Σωτηράκης. Θα εισηγηθεί να παραμείνουν οι τέσσερις ειδικοί συνεργάτες ή θα εισηγηθεί να φύγουν; Αν εισηγηθεί να παραμείνουν θα δώσει στοιχεία για το έργο του καθενός; Γιατί εάν εισηγηθεί την παραμονή τους, προφανώς και θα πρέπει να δοθούν τέτοια στοιχεία, ώστε να γνωρίζουν όλοι οι δημότες αν είναι παραγωγικοί οι ειδικοί συνεργάτες του δήμου.

Χ.Κ.

Πόσα χρόνια χρειάζεται ο Κώστας Σωτηράκης για να κάνει μια πρόταση;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ