Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ηρωική διοίκηση Μανδαλιανού δεν λουφάζει απέναντι στα ΕΛΠΕ!

Η ηρωική διοίκηση Μανδαλιανού δεν λουφάζει απέναντι στα ΕΛΠΕ!

Τι άλλο θα ακούσουμε από στελέχη αυτής της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;! Αφού χρειάστηκε να ασκηθούν χίλιες δυο πιέσεις και να ειπωθούν χίλια δυο πράγματα για να αποφασίσει τελικά ο δήμος να δηλώσει πολιτικώς ενάγων στη δίκη της δυσοσμίας και ενώ σε προηγούμενη δίκη δεν είχε παραστεί, ο Γενικός Γραμματέας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έκανε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook με τίτλο «Να λοιπόν που δεν λουφάζουμε»!

Γιατί δεν λουφάζουν; Γιατί μετά κόπων και βασάνων η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε «ο Δήμος να είναι πολιτικώς ενάγων ενώπιον ποινικού δικαστηρίου για εγκλήματα προσβολής του περιβάλλοντος από τα  ΕΛ.ΠΕ. Α.Ε.», όπως γράφει στην ανάρτησή του ο Γενικός Γραμματέας και επειδή στο δικαστήριο, εκτός από το δικηγόρο του δήμου, «θα  παραστούν εκπροσωπώντας τον Δήμο ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κοκονάς Αθανάσιος και εγώ», όπως ολοκληρώνει την ανάρτησή του.

Δηλαδή θα τρελαθούμε εντελώς. Η ηρωική διοίκηση Μανδαλιανού δεν λουφάζει απέναντι στα ΕΛΠΕ! Βαρεθήκαμε να ακούμε το δήμαρχο να λέει πως η κατάσταση με τη δυσοσμία έχει βελτιωθεί και να καλεί τις άλλες παρατάξεις να πάνε μαζί στα ΕΛΠΕ για να δούνε τα έργα που έγιναν για τον περιορισμό της δυσοσμίας. Φτάσαμε να ακούμε το δήμαρχο να μιλάει για υποκειμενικές μύτες των κατοίκων και για υπερβολικές αντιδράσεις, ενώ ο δήμος πνίγεται στη δυσοσμία και ο κύριος Γενικός Γραμματέας μας λέει ότι η διοίκησή του δεν λουφάζει. Τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μας από αυτή τη διοίκηση…

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΥΓ. Η δίκη τελικά αναβλήθηκε για τις 14 Ιανουαρίου 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ