Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕυτυχώς ο Λευκός Πύργος δεν βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ευτυχώς ο Λευκός Πύργος δεν βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ευτυχώς ο Λευκός Πύργος δεν βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, γιατί αν βρισκόταν και επίσης βρισκόταν κάποιος πρόεδρος Εκκλησιαστικού Συμβουλίου να έχει κάνει κάποια συμβολαιογραφική δήλωση ότι του ανήκει, τότε ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα έλεγε ότι του ανήκει.

Και όχι μόνο αυτό. Εάν βρισκόταν κάποιοι να φωνάξουν ότι ο Λευκός Πύργος δεν γίνεται να ανήκει σε κανέναν Ιερό Ναό, τότε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα τους κατηγορούσε ότι με δίκρανα και τσάπες προσπαθούν να κρατήσουν το Λευκό Πύργο ενώ αυτός πρέπει να δοθεί στην Εκκλησία. Τέτοια πράγματα είχε πει για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (παλιά Κοιμητήρια) στο δημοτικό σύμβουλο Θοδωρή Μπαλτά ο τότε αναπληρωτής δημάρχου Κώστας Σωτηράκης. Το μόνο που δεν ανέφερε ήταν τα κονσερβοκούτια.

Ευτυχώς ο Λευκός Πύργος δεν βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Ευτυχώς, γιατί όποιος θα διεκδικούσε το αυτονόητο όπως με το ΘΕΠΑΝ, θα χαρακτηριζόταν όχλος. Ευτυχώς ο Λευκός Πύργος δεν βρίσκεται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, γιατί με τη διοίκηση Μανδαλιανού το αυτονόητο τίθεται στην κλίνη του Προκρούστη και τεντώνεται ή κόβεται κατά πως τους βολεύει.

Κιμ. Ο.

Αναζήτησε ο κύριος Σωτηράκης τον τίτλο ιδιοκτησίας και δεν τον βρήκε;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ