Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΟ ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΕΥΟΣΜΟΥ ΞΕΚΙΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ-ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ

Για μία ακόμη φορά ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και σε συνεργασία με την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου, εν όψει των Αγίων Ημερών των Χριστουγέννων, καλεί όλους τους Επιχειρηματίες, Συλλόγους, Φορείς, Ενώσεις, Σωματεία, Σχολεία και όλους τους Συνδημότες μας, από αύριο την Τετάρτη 15.12.2021 έως και 8.1.2022, να ενώσουν την δύναμη της στήριξης τους και να προσφέρουν όπως πάντα από το περίσσευμα της αγάπης τους και από το υστέρημα τους τρόφιμα, είδη υγιεινής, φάρμακα, παιγνίδια και βιβλία για τα παιδιά ώστε κανένας συνδημότης μας, να μην μείνει μόνος, να μην στερηθεί τα αναγκαία αγαθά αυτές τις μέρες αλλά και το μήνυμα της ελπίδας από την Γέννηση του Χριστού να στρώσει το τραπέζι σε κάθε σπίτι.

«Ξεκινάμε όλοι μαζί, έναν ακόμη αγώνα κοινωνικής αλληλεγγύης, για να αναδείξουμε και τα φετινά Χριστούγεννα, νικητή την ανθρωπιά, την αγάπη, την προσφορά και τον εθελοντισμό. Για μας τους Έλληνες η δύναμη της κοινωνικής αλληλεγγύης είναι έννοια ταυτόσημη με τις αξίες και τις αρχές μας, οι οποίες δεν κορυφώνονται μόνο σε κάθε εορταστική περίοδο, αλλά είναι στο DNA μας και εκδηλώνονται προς κάθε συνάνθρωπο μας που υποφέρει, δοκιμάζεται και στερείται, ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα. Κι επειδή αυτή η δυσχέρεια είναι πλέον μία ζώσα καθημερινότητα για πολλούς συνδημότες, γείτονες και φίλους μας, ας μην ξεχνάμε ότι ακόμη και η πιο μικρή προσφορά μας , είναι πολύτιμη και αναγκαία για κείνους και κυρίως για τα παιδιά» δήλωσε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ

Σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας- Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή τα σημεία συγκέντρωσης από 15.12.2021 έως 8.1.2022 θα είναι τα εξής:

  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΟΣΜΟΥ
    ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΟΣΜΟΥ, Μ. Αλεξάνδρου 57, ώρες: 8:00 – 20:00 και το Σαββατοκύριακο 11:00 – 13:00 και 17:00 – 19:00
  • ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ
    π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, Εθνικής Αντιστάσεως 42, ώρες: 8:00 – 15:00 3ος όροφος

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ