Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤρεις ευρωβουλευτές ταυτόχρονα στο δήμο μας και μεγάλη δουλειά!

Τρεις ευρωβουλευτές ταυτόχρονα στο δήμο μας και μεγάλη δουλειά!

Αντί ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου και η διοίκησή του να μας πουν τι αποτελέσματα έφεραν για το δήμο από την επίσκεψή τους στην Αθήνα, κάνει αναρτήσεις ο ίδιος ο δήμαρχος στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης γράφοντας ότι με σταθερά βήματα ο Δήμος μας κερδίζει ολοένα και περισσότερο το πολιτικό ενδιαφέρον. Γιατί κερδίζει ο δήμος μας το πολιτικό ενδιαφέρον; Γιατί χθες Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021, βρέθηκαν στην πόλη μας τρεις ευρωβουλευτές!

«Ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, ο ευρωβουλευτής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος και η ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, σε μια μέρα που δόθηκε η ευκαιρία και για συζητήσεις γύρω από ζητήματα που αφορούν το Δήμο μας, ο οποίος μέρα με τη μέρα μεγαλώνει!», ολοκληρώνεται η ανάρτηση του δημάρχου.

Έχει δίκιο λοιπόν ο Βασίλης Ανδρεάδης που είπε στη συνέντευξή του στην «Αγκίδα» ότι με το μόνο πράγμα που ασχολούνται αυτή η διοίκηση και αυτός ο δήμαρχος είναι η επικοινωνία. Μπορεί από την επίσκεψή τους στην Αθήνα σε κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες να μην πήραν τίποτα ή πήραν και εδώ κι ένα μήνα μας το κρατάνε για Χριστουγεννιάτικη έκπληξη, αλλά μας διαφημίζουν την παρουσία τριών ευρωβουλευτών την ίδια μέρα στο δήμο μας. Τρεις ευρωβουλευτές ταυτόχρονα στο δήμο και μεγάλη δουλειά!

Αλήθεια, οι τρεις καλοί ευρωβουλευτές θα φροντίσουν να μη χαθεί η χρηματοδότηση του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου; Μήπως θα ολοκληρώσουν τα στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής οδού; Μήπως θα φτιάξουν αγωγούς ομβρίων για να μη γίνεται ο δήμος λίμνη με την πρώτη βροχή; Μήπως έλυσαν το πρόβλημα της δυσοσμίας; Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε ο δήμαρχος και η διοίκησή του. Τρεις ευρωβουλευτές ταυτόχρονα στο δήμο και τρία πουλάκια κάθονταν και έπλεκαν πουλόβερ!

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ