Βασίλης Ανδρεάδης: Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία προοπτική για το δήμο την επόμενη διετία

0
9
TEST

Ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλης Ανδρεάδης, κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον προϋπολογισμό του δήμου του 2022, είπε ότι ο προϋπολογισμός είναι άδειος όπως και τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση κι ότι αυτός ο προϋπολογισμός δεν δίνει καμία ελπίδα στο λαό που ζει στο δήμο μας πως θα γίνει κάτι καλύτερο τον επόμενο χρόνο.

Ο Βασίλης Ανδρεάδης αναφέρθηκε σε στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους χαρακτηρισμούς του για τον προϋπολογισμό. Μία χαρακτηριστική αναφορά ήταν στις μελέτες του 2021 που είχαν προϋπολογιστεί σε 656.144,16 ευρώ, ενταλματοποιήθηκαν μηδέν και προβλέπεται μέχρι το τέλους του έτους να ενταλματοποιηθούν μηδέν. «Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών μίλησε για κοσμογονία μελετών και έργων» είπε δηκτικά ο πρώην αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και επισήμανε ότι για το 2022 έχει προϋπολογιστεί για μελέτες ακριβώς το ίδιο νούμερο με το 2021.

«Δυστυχώς ο προϋπολογισμός του 2022, όπως και το Τεχνικό Πρόγραμμα δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία οργάνωση. Κάνετε μόνο διαχείριση της παρούσας χρήσης, δεν έχετε κανένα όραμα για το δήμο και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία προοπτική για την επόμενη διετία», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του για τον προϋπολογισμό του δήμου του 2022 ο Βασίλης Ανδρεάδης.

Τα. Σ