Δήλωση του Γιώργου Χατζηβρέττα για τις εξελίξεις με το ΘΕΠΑΝ

0
68
TEST

Η «Αγκίδα» επικοινώνησε με τον πρώην πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργο Χατζηβρέττα, ο οποίος άνοιξε το δρόμο για τη σημερινή θετική εξέλιξη της απάντησης της Διεύθυνσης Γεωργίας για το ΘΕΠΑΝ, απάντηση που λέει ο τίτλος ιδιοκτησίας των πρώην Κοιμητηρίων βρίσκεται ακόμη στη Διεύθυνση Γεωργίας.

Ο Γιώργος Χατζηβρέττας τόνισε, στην επικοινωνία που είχαμε μαζί του, ότι από τον Ιανουάριο του 2021, όταν είχε συζητηθεί το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, είχε επισημάνει στη διοίκηση του δήμου πως πρέπει να απευθυνθούν στη Διεύθυνση Γεωργίας για τον τίτλο του ακινήτου, πράγμα που η διοίκηση δεν έκανε. Το ίδιο τόνισε ότι έκανε ο κύριος Χατζηβρέττας και κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 1ης Δεκεμβρίου 2021 με αποτέλεσμα να απευθυνθεί στη Διεύθυνση Γεωργίας ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης και να λάβει σήμερα τη θετική για το δήμο απάντηση. Ο κύριος Χατζηβρέττας αναφέρθηκε και στη συμβολή του πρώην δημάρχου Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου Στάθη Καϊτετζίδη στη θετική για το δήμο εξέλιξη της υπόθεσης με το απόσπασμα πίνακα αγροκτήματος Κορδελιού το οποίο προσκόμισε.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Γιώργο Χατζηβρέττα για την καθοριστική συμβολή του στην υπεράσπιση της δημοτικής περιουσίας με τις ενέργειες που έκανε και τη βοήθεια που έδωσε ώστε να υπάρξει η σημερινή θετική εξέλιξη για το δήμο.