Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Τα μέλη της διοίκησης έχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους»

«Τα μέλη της διοίκησης έχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Οι Απέναντι» του ATLAS TV, που παρουσιάζουν οι Χρήστος Τσαλικίδης και Σταύρος Οραήλογλου, έδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου Χρήστος Αντίνου τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, πριν ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώσει τους νέους αντιδημάρχους, και μεταξύ άλλων είπε τα παρακάτω:

«Αυτή η διοίκηση, το γνωρίζετε όλοι, έχει σοβαρά προβλήματα. Το πρόβλημα μεγαλώνει από τη στιγμή που δεν έχει και τα κατάλληλα άτομα για να μπορέσει να παράξει έργο. Κοιτάζονται μεταξύ τους και δεν βλέπουν τίποτα στον ορίζοντα που θα τους σώσει. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα. Από τους 10 οι 8 είναι αντιδήμαρχοι και βλέπουμε τώρα ότι θέλουν να κάνουν αλλαγές, να φρεσκάρουν τη διοίκησή τους, γιατί βλέπουν ότι έχουν σοβαρά προβλήματα με αυτούς τους οκτώ από τους δέκα, αλλά βλέπουν ότι οι άλλοι δύο που απομένουν δεν μπορούν να τους σώσουν.

Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και δυστυχώς όλο αυτό μετακυλύεται στους πολίτες. Βλέπουμε αυτή την απραγία, τη “Μέρα της Μαρμότας” και ζούμε την ίδια μέρα χωρίς να γίνεται τίποτα. Έχουν σοβαρά προβλήματα μεταξύ τους. Κάποιοι δέχονται τις αντιδημαρχίες που τους δίνουν, κάποιοι δεν τις δέχονται. Καταλαβαίνετε πόσο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό για το έργο που πρέπει να παρουσιάσουν στο δήμο την επόμενη μέρα. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να αντέξει άλλα δυο χρόνια αυτή η διοίκηση αλλά δεν το νομίζω, δεν το βλέπω. Θα έχουμε πολύ σοβαρά προβλήματα το αμέσως επόμενο διάστημα».

Τα. Σ

«Αυτή η διοίκηση, που έκοβε τις κορδέλες της ELPEDISON, θα έρθει σε αντιπαράθεση με τα ΕΛΠΕ;»
«Από τη στιγμή που ανέλαβε αυτή η διοίκηση χάσαμε τα γήπεδα που προπονούνταν εκατοντάδες παιδιά»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ