Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤότε κύριε δήμαρχε γιατί δεν κάνετε καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών;

Τότε κύριε δήμαρχε γιατί δεν κάνετε καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών;

Πριν από λίγη ώρα ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΜΒΟΛΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΖΟΥΜΕ!

Αφοσιωμένος και ταγμένος στην επιστήμη, μόλις έκανα την τρίτη αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του Covid-19.

Έπειτα από τόσους μήνες και τόσα δισεκατομμύρια εμβολιασμούς, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε για να προστατευτούμε».

Αφού κύριε δήμαρχε το εμβόλιο είναι το μόνο όπλο που έχουμε για να προστατευτούμε από τον covid-19, τότε γιατί δεν κάνετε εκείνην την καμπάνια υπέρ των εμβολιασμών που τόσες φορές σας πρότειναν ο κύριος Καμαρινός, ο κύριος Ανδρεάδης, ο κύριος Ναθαναηλίδης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι; Γιατί;

Βασίλης Κιμ.

ΥΓ. Το εμβόλιο δεν είναι το μόνο όπλο για να προστατευτούμε από τον covid-19. Είναι σπουδαίο όπλο. Όπλο επίσης είναι κι ένα ισχυρό σύστημα υγείας, για το οποίο αξίζει να κάνει αναφορά ένας ιατρός, όπλο επίσης είναι και τα Μέσα Μεταφοράς που δεν θα στοιβάζονται οι επιβάτες, όπλο επίσης είναι και οι αίθουσες που δεν θα στοιβάζονται οι μαθητές. Δεν έχουμε όμως αυταπάτες ότι ο δήμαρχος υπάρχει περίπτωση να πει κάτι γι’ αυτά, αφού δεν κάνει μία απλή καμπάνια ενημέρωσης στο δήμο υπέρ των εμβολιασμών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ