Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε δώσει εξουσιοδότηση να αναγνωριστεί ιδιοκτησία της Εκκλησίας...

«Το Δημοτικό Συμβούλιο δεν είχε δώσει εξουσιοδότηση να αναγνωριστεί ιδιοκτησία της Εκκλησίας επί του ΘΕΠΑΝ»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 1ης Δεκεμβρίου 2021 για το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού, ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης είπε ότι στη γνωμοδότηση για το ΘΕΠΑΝ μνημονεύεται η απόφαση 426 του 2011 του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 16ης Νοεμβρίου 2011 με την οποία εξουσιοδοτήθηκε ο τότε δήμαρχος να υπογράψει στις 20/11/2011, τέσσερις ημέρες μετά, το μνημόνιο συνεργασίας του δήμου με την Εκκλησία.

Ο κύριος Ναθαναηλίδης τόνισε ότι αυτό δεν ισχύει γιατί σ’ εκείνη τη συζήτηση, στην οποία ήταν παρών και ο ίδιος ως δημοτικός σύμβουλος, δεν αναφέρεται πουθενά ότι το Δημοτικό Συμβούλιο εξουσιοδοτεί τον τότε δήμαρχο να βάλει την υπογραφή του για να δεχτεί την ιδιοκτησία της Εκκλησίας επί του ΘΕΠΑΝ. Η συζήτηση αφορούσε καθαρά τις δράσεις που θα γίνονταν στο Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού και όχι στο ιδιοκτησιακό του καθεστώς, συνέχισε ο Λεωνίδας Ναθαναηλίδης. Δεν υπήρχε καμία εξουσιοδότηση από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στον τότε δήμαρχο για να υπογράψει αυτά που υπέγραψε τέσσερις ημέρες μετά, επανέλαβε ο κύριος Ναθαναηλίδης, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του τα έγγραφα από εκείνη τη συνεδρίαση.

Τα. Σ

Δεν βρέθηκε εξουσιοδότηση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μνημόνιο συνεργασίας όσον αφορά το ΘΕΠΑΝ!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ