Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕνημερωτική Εκδήλωση για θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ενημερωτική Εκδήλωση για θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με στόχο την ενημέρωση εργαζομένων και ανέργων για τις πρόσφατες αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και στην κοινωνική ασφάλιση, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και του Κέντρου Κοινότητας και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, διοργανώνει εκδήλωση Νομικής Πληροφόρησης, την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου στις 18.00 στο Θ.Ε.ΠΑ.Ν. (Οδός Παπαδιαμάντη 15 & Κατσαντώνη, Ελευθέριο Κορδελιό).
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Νομικοί του ΙΝΕ ΓΣΕΕ θα παρέχουν νομική πληροφόρηση και συμβουλευτική σε θέματα εργασιακά, ασφαλιστικά και συνταξιοδοτικά και θα απαντήσουν σε ερωτήματα που θα έχουν θέσει οι πολίτες.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Πληροφορίες – Κρατήσεις θέσεων : Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, 2310 758 769, 2310 558 624, 2310 558505-6 (από τις 8.00πμ – 16.00μμ).
Σημειώνεται ότι λόγω της αυστηρής τήρησης των μέτρων προστασίας για την αποφυγή διασποράς του Covid – 19, η είσοδος στην εκδήλωση θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη πιστοποιητικού πλήρους εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης (τελευταίου εξαμήνου) καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).
Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ