Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Παρωδία η συζήτηση για τον προϋπολογισμό»

«Παρωδία η συζήτηση για τον προϋπολογισμό»

Ο Πέτρος Σούλας, τέως δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, καταψήφισε τον προϋπολογισμό του δήμου για το 2022 κατά τη συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29 Νοεμβρίου 2021. «Θα καταναλώναμε περισσότερο χρόνο για να συζητήσουμε αν μία πόρτα ενός σχολείου είναι φθηνή ή ακριβή απ’ όσο χρόνο καταναλώνουμε για να συζητήσουμε τον προϋπολογισμό», είπε χαρακτηριστικά ο κύριος Σούλας ενώ επισήμανε πως πουθενά στον προϋπολογισμό δεν υπάρχει αναφορά για το κτίσιμο νέου σχολείου, πως η διοίκηση είπε ότι εγκρίθηκαν για το πάρκο Ελπίδας 7 εκατομμύρια ευρώ, αλλά αυτά δεν υπάρχουν αυτά στον προϋπολογισμό παρά υπάρχουν μόνο 35.000 ευρώ, πως υπάρχουν 40.000 ευρώ για εορταστικό διάκοσμο ενώ για ουσιώδη έργα δεν υπάρχει τίποτα.

Ο τέως δήμαρχος ρώτησε χαρακτηριστικά τη διοίκηση πόσα χρήματα πήρε ο δήμος από το υπουργείο για τον κορονοϊό και γιατί δεν υπάρχει κανένα κονδύλι στον προϋπολογισμό, ενώ τόνισε ότι σ’ αυτόν δεν υπάρχει καμία κοινωνική δράση.

«Θεωρώ ότι η συζήτηση αυτή που γίνεται για τον προϋπολογισμό είναι, εντός εισαγωγικών, παρωδία. Λέμε ότι είναι μια κορυφαία στιγμή του δήμου μας, αλλά κρίνοντας από την εισήγηση του κυρίου αντιδημάρχου μόνο κορυφαία στιγμή δεν είναι. Θέλω να σας πω ότι σέβομαι τις απόψεις των υπολοίπων συναδέλφων της παράταξής μου, αλλά εγώ προσωπικά καταψηφίζω τον προϋπολογισμό».

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ