Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Αυτή η καραμέλα περί νέας διοίκησης πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή»

«Αυτή η καραμέλα περί νέας διοίκησης πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στην «Αγκίδα», ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Ανδρεάδης αναφέρθηκε και στα περί νέας διοίκησης που συχνά πυκνά ακούγεται από τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

«Αυτή η καραμέλα περί νέας διοίκησης πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Είναι μία διοίκηση δύο ετών και αν κοιτάξεις το Τεχνικό Πρόγραμμα οι νέες μελέτες που προχωράνε είναι ελάχιστες, σχεδόν καθόλου. Από τα συνεχιζόμενα έργα, ενώ έχει περίπου είκοσι, τα επτά έχουν συμβασιοποιηθεί. Εκτός από το έβδομο που είναι διαγραμμίσεις οδών και διαβάσεων και είναι μια μελέτη του 2020 -αφορά το μικρότερο ποσό-, τα υπόλοιπα έξι έργα είναι μελέτες του 2018, δηλαδή οι πυροπροστασίες, η διαμόρφωση αύλιων χώρων από το πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που είχα κάνει σε τρία σχολεία, οι παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές. Τα θυμάμαι γιατί είχαν γίνει το 2018, δηλαδή οι περισσότερες φέρουν την υπογραφή μου».

Καταπέλτης ο Βασίλης Ανδρεάδης για τη διαχείριση της πανδημίας από τη διοίκηση και το δήμαρχο
Βασίλης Ανδρεάδης: Η δημοτική περιουσία δεν είναι δική σου για να την κάνεις ότι θέλεις
«Η μελέτη για το 25ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου ήταν ολοκληρωμένη κατά 95%»
«Από τα πιο ντροπιαστικά πράγματα η λήψη της χορηγίας»
Ο Βασίλης Ανδρεάδης εξέφρασε την πρόθεση να είναι υποψήφιος δήμαρχος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ