Αλλάζει τους δυο βασικούς του αντιδημάρχους ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

0
3
TEST

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός αλλάζει τον αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών και αναπληρωτή δημάρχου Κώστα Σωτηράκη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νέστορα Λαφαζανίδη. Οι πληροφορίες λένε ότι ο Κώστας Σωτηράκης πηγαίνει στην αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, ενώ για το Νέστορα Λαφαζανίδη θα δημιουργηθεί αντιδημαρχία Ελευθερίου Κορδελιού.

Προφανώς το μήνυμα του Κλεάνθη Μανδαλιανού με τις δύο αυτές αλλαγές είναι πως αυτός διοικεί και δεν συνδιοικεί με κανέναν, αφού οι παρατάξεις του Κώστα Σωτηράκη και του Στάθη Λαφαζανίδη ήταν οι βασικοί πυλώνες της παράταξής του. Η υποβάθμιση των δύο αντιδημάρχων δείχνει πως ο Κλεάνθης Μανδαλιανός έχει σκοπό να κάνει ο ίδιος κουμάντο στην παράταξή του την επόμενη διετία και προφανώς έχει παράπονα από τη μέχρι τώρα λειτουργία της παράταξής του. Μεγάλο στοίχημα που θα δούμε αν θα το κερδίσει.

Στη θέση του Κώστα Σωτηράκη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα πάει ο Χρήστος Ταξίδης, εκπαιδευτικός με πλούσια δράση, εργατικός, επιμελής και με πολύ καλό όνομα στο δήμο. Δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει όλες τις αρμοδιότητες που είχε ο Κώστας Σωτηράκης ως αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών. Επίσης δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο αναπληρωτής δημάρχου.

Αλλάζει επίσης ο αντιδήμαρχος Παιδείας. Αποχωρεί από τη θέση ο εκπαιδευτικός Σωτήρης Νικολαΐδης και έρχεται ο επίσης εκπαιδευτικός Γιώργος Σταυρίδης. Αναμένονται και άλλες αλλαγές που ακόμη δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Οι δυο αντιδημαρχίες για τις οποίες φαίνεται ότι δεν γίνεται καμιά συζήτηση για αλλαγές είναι η αντιδημαρχία Καθαριότητας του Χρήστου Δεμερτζή και η αντιδημαρχία αθλητισμού της Μαρίας Γαβαλά.

Περ.