Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Η ζωή δεν είναι θέατρο για να παίζει μαζί της ο κάθε...

«Η ζωή δεν είναι θέατρο για να παίζει μαζί της ο κάθε φαντασμένος που διψάει για χειροκρότημα!!»

«Η ζωή δεν είναι θέατρο για να παίζει μαζί της ο κάθε φαντασμένος που διψάει για χειροκρότημα!!»

Με αυτόν τον τρόπο κλείνει η ανάρτηση της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού στη σελίδα της στο facebook τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021. Η ανάρτηση περιέχει ευθείες βολές, προφανώς σε δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης του δήμου, καθώς γράφει:

«Τα ομόφωνα ψηφίσματα δεν αποδίδουν αν η διοίκηση αντιμετωπίζει το ζήτημα με θεατρινισμούς. Παράδειγμα πρέπει να αποτελέσουν οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν πρέπει άλλα να λένε και άλλα να κάνουν, να παραμένουν ανεμβολίαστοι και να κλείνουν το μάτι σε όλους αυτούς που χωρίς επιχειρήματα έχουν άποψη σε επιστημονικά θέματα και με fake news παραπληροφορούν την κοινωνία μας».

Εάν υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου που άλλα λένε και άλλα κάνουν, που παραμένουν ανεμβολίαστοι κλείνοντας το μάτι σε όλους αυτούς που προσεγγίζουν το θέμα αντιεπιστημονικά, όπως αναφέρει η ανάρτηση της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, τότε και αυτοί έχουν ευθύνη για την κατάσταση που βιώνει ο τόπος με την πανδημία του covid-19, όπως βέβαι έχει ευθύνη και ο δήμαρχος που τους ανέχεται.

Κιμ. Ο.

Ευθύνες στη διοίκηση του δήμου εάν υπάρξουν νέα απαγορευτικά μέτρα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ