Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ

ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΔΩΝ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΤΑΝΗΣΟΥ

Με σταθερά βήματα συνεχίζονται τα έργα ασφαλτοστρώσεων από το Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου στο οδικό δίκτυο του Δήμου, με γνώμονα πάντα τη διαμόρφωση συνθηκών που θα επιτρέπουν ασφαλείς μετακινήσεις στους δημότες, βελτιώνοντας παράλληλα την εικόνα της πόλης.
Συγκεκριμένα, υπό την επίβλεψη της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Υπηρεσιών, ασφαλτοστρώθηκαν και παραδόθηκαν τμήματα των οδών 25ης Μαρτίου (από το ύψος της οδού Σμύρνης έως την οδό Μακεδονομάχων) και Επτανήσου (από το ύψος της οδού Λυκαονίας έως την οδό Ν. Μοναστηρίου), σημεία στα οποία παρουσιάζονταν οι πιο εκτεταμένες ζημιές (με σπασμένο οδόστρωμα και λιμνάζοντα νερά) με αποτέλεσμα να κρίνεται επιβεβλημένη η άμεση αποκατάστασή τους.
Σε ότι αφορά στην οδό 25ης Μαρτίου, είναι ένας δρόμος που παρουσιάζει αρκετά και σοβαρά προβλήματα «καταπόνησης» και γι΄αυτό θα πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις και σε άλλα σημεία εντός του 2022, ενώ η δημοτική αρχή δρομολογεί τις διαδικασίες για την πλήρη ανάπλασή της σε όλο το μήκος της (οδόστρωμα, κόμβοι, διαγράμμιση, πεζοδρόμια, πράσινο, φωτισμός), εντάσσοντάς την στον ευρύτερο σχεδιασμό για την ανάπλαση κεντρικών οδών του Δήμου, εκ των οποίων κάποιες έμειναν χωρίς συντήρηση για δεκαετίες.
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ