Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓια το τι έκανε στην Αθήνα η διοίκηση του δήμου πότε θα...

Για το τι έκανε στην Αθήνα η διοίκηση του δήμου πότε θα μας πουν;

Είκοσι περίπου μέρες πέρασαν από τότε που τα στελέχη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου γύρισαν από την Αθήνα, όπου επισκέφτηκαν κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για έργα που πρέπει να γίνουν στο δήμο. Είκοσι περίπου μέρες και η διοίκηση δεν έχει ενημερώσει για τα αποτελέσματα της επίσκεψης των στελεχών της στην Αθήνα. Ούτε επίσημη κουβέντα, ούτε ανεπίσημη κουβέντα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ούτε καμία κουβέντα πουθενά.

Ξεχείλισαν όμως οι προσωπικοί λογαριασμοί των στελεχών της διοίκησης του δήμου για την άψογη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνίστησε ο δήμαρχος, ξεχείλισαν από τα συγχαρητήρια στον ίδιο το δήμαρχο. Το ότι δεν καταλαβαίνουν τα στελέχη της διοίκησης πως θα έπρεπε να αφήσουν κανέναν άλλον να μιλήσει για την παράσταση και το ρόλο του δημάρχου σ’ αυτήν, είναι ένα το κρατούμενο. Το ότι ο ρόλος τους δεν είναι να κάνουν τους κριτικούς θεάτρου και να μας ενημερώνουν για την αρτιότητα μιας παράστασης, αλλά ο ρόλος τους είναι να μας ενημερώσουν για τα αποτελέσματα της επίσκεψής τους στην Αθήνα, είναι άλλο κρατούμενο.

Προφανώς ούτε που τους περνάει από το μυαλό ότι ο κόσμος θα σκεφτεί πως επειδή δεν έχουν να μας πούνε τίποτα για την επίσκεψη στην Αθήνα, μας λένε για τη θεατρική παράσταση.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ