Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«ΣΕΡΒΙΣ» ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τον Αίαντα Ευόσμου

«ΣΕΡΒΙΣ» ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ από τον Αίαντα Ευόσμου

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Α1 ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΒΟΛΕΪ  

Αίας Ευόσμου και Αθλητικός Όμιλος Μαρκόπουλου υπόσχονται πολλά παραπάνω από μία δυνατή μονομαχία στο πλαίσιο της 10η αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών, που θα φιλοξενηθεί το προσεχές Σάββατο 27 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο « Βούλα Πατουλίδου» στις 18.30. 
Υπόσχονται ότι θα βάλουν τα δυνατά τους προτού ξεκινήσει το ματς ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του  Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.  

Με πρωτοβουλία της γηπεδούχου ομάδας, αντί εισιτηρίου οι θεατές καλούνται να προσφέρουν το περίσσευμα τους σε τρόφιμα, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.  
Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί  ζωντανά σε live streaming μεταδοση στο YouTube μέσω του επίσημου καναλιού του Αίαντα Ευόσμου.  
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης  Μανδαλιανός  και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας -Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ, Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο, Θεόφιλο Ορφανίδη, το Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη, τους αθλητές, τις αθλήτριες, και τους φίλους του «ΑΙΑΝΤΑ» οι οποίοι με την πρωτοβουλία τους , θα αναδείξουν για άλλη μια φορά νικητή του αγώνα, την κοινωνική αλληλεγγύη.  
Με τη δική τους στήριξη ο Δήμος μας τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων θα είναι ακόμα πιο κοντά στους ανθρώπους μας που πλήττονται από την ανέχεια. 
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ