Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ παράταξη Καμαρινού διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Η παράταξη Καμαρινού διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου;

Η παράταξη Καμαρινού, πριν από λίγο, ανάρτησε στη σελίδα της στο facebook κείμενο με το οποίο καλεί τους πολίτες να προσέχουν για το καλό και την υγεία όλων μας, καλεί τους πολίτες να εφαρμόσουν τα μέτρα για να αντέξει η οικονομία, για να κάνουμε το καλύτερο ώστε τα φετινά Χριστούγεννα να είναι καλύτερα για όλους. Την ίδια στιγμή που ο Γιάννης Καμαρινός και η παράταξή τους απευθύνουν αυτό το κάλεσμα στους πολίτες, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν κάνει απολύτως τίποτα. Ούτε κουβέντα στην ιστοσελίδα του δήμου, εκτός από την ανακοίνωση για τα εβδομαδιαία rapid test στο ισόγειο του δημαρχείου.

Η αδράνεια αυτή της διοίκησης του δήμου, στο θέμα της πανδημίας, δεν μένει ασχολίαστη από την παράταξη Καμαρινού, η οποία καλεί τη δημοτική αρχή «να εφαρμόσει τις οδηγίες του Κράτους και να τις επιβλέψει όπου είναι δικαιοδοσία της ώστε οι κάτοικοι του δήμου μας να είναι ασφαλείς απέναντι στο νέο κύμα πανδημίας που πολλοί από την διοίκηση δεν πίστευαν ότι θα έρθει και πιάστηκαν για ακόμη μία φορά απροετοίμαστοι».

Η τελευταία αυτή σπόντα της παράταξης Καμαρινού, για τα μέλη της διοίκησης που δεν πίστευαν ότι θα έρθει νέο κύμα πανδημίας, προφανώς αφορά τον ίδιο τον δήμαρχο ο οποίος σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου στις 7 Ιουλίου 2021 είχε πει ότι «Δεν το κάνω επειδή είμαι υπεραισιόδοξος γενικά. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει 4ο κύμα πανδημίας κι ότι θα υπάρχει αυτή η κατάσταση που επικράτησε επί ενάμιση χρόνο σε όλο τον κόσμο. Πιστεύω ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί έχουμε εμβολιαστεί ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού».

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ