Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Έφτασαν οι μάγοι με τα δώρα…

Οι μάγοι με τα δώρα φέτος έφτασαν στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και μάλιστα ενάμιση μήνα νωρίτερα γιατί δεν ήρθαν από πολύ μακριά. Από την Αθήνα ήρθαν και μάλιστα αεροπορικώς. Κατεβαίνοντας στην Αθήνα πήγαν για να φορτώσουν δώρα και να τα φέρουν στο δήμο. Βέβαια είχαν κατέβει στην Αθήνα και Πασχαλιάτικα για να φορτώσουν δώρα, αλλά τελικά το μόνο που έφεραν ήταν λόγια πλουμιστά και πολλά «ΘΑ»! Μάλιστα ήταν τόσο πολλά τα «ΘΑ», ώστε η διοίκηση του δήμου χρειάστηκε πολλές ημέρες για να τα οργανώσει προκειμένου να τα παρουσιάσει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Για να δούμε πόσες ημέρες θα χρειαστεί η διοίκηση του δήμου για να οργανώσει και να παρουσιάσει τα «ΘΑ» που έφερε αυτήν τη φορά από την Αθήνα. Ίσως να τα παρουσιάσει στις 25 Δεκεμβρίου, παριστάνοντας τους μάγους με τα δώρα. Ίσως πάλι να παρουσιάσουν τα «ΘΑ» την πρωτοχρονιά και ωσάν τον Άγιο Βασίλειο, που ήρθε από την Καισαρεία, να ανοίξουν το σάκο τους και να βγάλουν από μέσα ένα ολοκαίνουργιο 25ο Δημοτικό Σχολείο, ένα ολοκαίνουργιο στάδιο και ένα ολοκαίνουργιο κολυμβητήριο!

Τσάρλυ

ΥΓ1. Για να επιστρέψουν από την Αθήνα χωρίς να χάσουν το δρόμο δεν χρειάστηκαν κανένα άστρο να τους οδηγήσει. Τους οδηγούσε η δυσοσμία.

ΥΓ2. Ας ελπίσουμε ότι ο σάκος με τα δώρα δεν θα έχει μέσα μόνο πίσσα και άσφαλτο για τις ασφαλτοστρώσεις και μπογιές για το βάψιμο των σχολείων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ