Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Παρουσίαση του βιβλίου «Μπορώ να μάθω τι θέλεις να μου πεις…»

Παρουσίαση του βιβλίου «Μπορώ να μάθω τι θέλεις να μου πεις…»

0
Παρουσίαση του βιβλίου «Μπορώ να μάθω τι θέλεις να μου πεις…»
Μία πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία- χρήσιμη για όλους- περισσότερο όμως χρηστική και ωφέλιμη για τους γονείς με παιδιά  προσχολικής και σχολικής ηλικίας, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο  «Μπορώ να μάθω τι θέλεις να μου πεις…» της Δρ. Σοφίας Βαβέτση Ε.ΔΙ.Π Ιατρικής ΑΠΘ, των Εκδόσεων  Τζιαμπίρης -Πυραμίδα, οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Παιδείας Δια Βίου Μάθησης σε συνεργασία με το τμήμα βιβλιοθήκης της διεύθυνσης παιδείας και κοινωνικής προστασίας,

την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 στις 19.00  στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου Μ. Αλεξάνδρου 57.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και   ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης κ. Σωτήρης Νικολαίδης.

                                    ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

Το παιδικό ιχνογράφημα,  αναγνωρίζεται ως ένας από τους σημαντικότερους τρόπους έκφρασης του παιδιού, και συνδέεται άμεσα µε την αποτύπωση της προσωπικότητας και των συναισθημάτων του.
Πραγματεύεται την εξελικτική πορεία του παιδικού ιχνογραφήματος, περιέχει ανάλυση  στοιχείων και εντοπίζει τις δυσκολίες έκφρασης , αντίληψης και επικοινωνίας.

Το βιβλίο « Μπορώ να μάθω τι θέλεις να μου πεις…» της Δρ. Σοφίας Βαβέτση «γεννήθηκε» από την ανάγκη να ερμηνεύσουμε τα συναισθήματα των παιδιών μέσα από τον μαγικό κόσμο της ψυχής τους, την αγνότητα και την αμεσότητα που τα διακρίνει. Μετά από συλλογή πολλών εκατοντάδων μηνυμάτων για εσωτερικούς φόβους, δυσκολίες στις σχέσεις και καταστάσεις ανείπωτες, ήρθε η ανάγκη να δημιουργηθεί αυτό το εγχειρίδιο, σαν οδηγός στην αποκωδικοποίηση των εσωτερικών ανησυχιών των παιδιών και των εφήβων μέσα από την προβολή των εαυτών τους και των οικογενειών τους…

Στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης . 
Χορηγός: Βιβλιοπωλείο- Books & Toys- 

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου