Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕίχε δίκιο ο κύριος Ρούμελης για τις συμβουλές των πρώην στο ζήτημα...

Είχε δίκιο ο κύριος Ρούμελης για τις συμβουλές των πρώην στο ζήτημα της Παιδείας

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Νοεμβρίου 2021 και συγκεκριμένα κατά τη συζήτηση του θέματος της Παιδείας στο δήμο, ο δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αλεξανδρίδης πρότεινε να καλέσει το Δημοτικό Συμβούλιο παλιούς δημάρχους, αντιδημάρχους και συμβούλους για να βοηθήσουν με τη γνώμη τους.

Καθώς ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός απαντούσε στην τοποθέτηση του κυρίου Αλεξανδρίδη λέγοντας ότι τις πενήντα υπόγειες αίθουσες τις βρήκαμε από προηγούμενους και συγκεκριμένα τη στιγμή που, αναφερόμενος στους πρώην, είπε «να μας πούνε», παρενέβη ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Ρούμελης, λέγοντας «πώς το καταφέρανε».

Να καλέσουμε, λοιπόν, τους παλιούς να μας πούνε πώς καταφέρανε να έχουν πενήντα υπόγειες αίθουσες. Αυτό μπορούν να πουν στο Δημοτικό Συμβούλιο και είχε απόλυτο δίκιο ο κύριος Ρούμελης. Ο δήμαρχος πρόσθεσε σ’ αυτό ότι οι πρώην χειρίστηκαν το συγκεκριμένο ζήτημα με τον χειρότερο τρόπο.

Θα καλέσουμε, είπε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός, ανθρώπους που έχουν ιδέες και που μπορούν να βοηθήσουν, να τους συμβουλευτούμε. Αλλά να καλέσουμε, συνέχισε ο δήμαρχος, ανθρώπους που βρέθηκαν στη θέση τη δικιά μας και είτε κόλλησαν στη γραφειοκρατία είτε χειρίστηκαν λάθος το ζήτημα, δεν ωφελεί.

Περ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ