Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ«Δεν γνωρίζω εάν γράφτηκε στα βιβλία του δήμου η δωρεά της ELPEDISON»

«Δεν γνωρίζω εάν γράφτηκε στα βιβλία του δήμου η δωρεά της ELPEDISON»

Στην ερώτηση του κυρίου Γιαννακόπουλου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Νοεμβρίου 2021, πότε γράφτηκε στα βιβλία του δήμου η χορηγία της ELPEDISON, η απάντηση του αναπληρωτή δημάρχου, αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών και προέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, Κώστα Σωτηράκη, ήταν η εξής: «Είπα ότι η εγγραφή πέρασε από την Οικονομική Επιτροπή από την Περιφέρεια σαν απόφαση, αλλά δεν γνωρίζω αν γράφτηκε στα βιβλία του δήμου τα οικονομικά».

Στη συνεδρίαση όμως της 20ης Οκτωβρίου 2021 η απάντηση του Κώστα Σωτηράκη ήταν η εξής: «Οι δωροεπιταγές. Σαν πρόεδρος της Οικονομικής. Οι δωροεπιταγές, για να μην κουράζεται ο κύριος Γιαννακόπουλος, είναι ότι έχουνε εγγραφεί απ’ την Οικονομική Επιτροπή και έχουν εγγραφεί στο δήμο. Και αν τυχόν ξαναρωτήσει, κύριε πρόεδρε, μαγνητοφωνήστε τις δηλώσεις, αυτή που έκανα εγώ, να τη βάλετε. Έχουν εγγραφεί και το περάσαμε και είναι στο πρακτικό».

Προβλέπουμε λοιπόν, με βάση τις δύο διαφορετικές απαντήσεις που έδωσε ο κύριος Σωτηράκης στη συνεδρίαση της 20ης Οκτωβρίου και της 3ης Νοεμβρίου του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, ο κύριος Γιαννακόπουλος στο εξής να προσθέσει στο «ρεπερτόριο» του και άλλη ερώτηση. Μέχρι τώρα ο κύριος Γιαννακόπουλος, σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ρωτούσε αν ισχύει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μη λήψη χορηγιών από τον όμιλο ΕΛΠΕ ή η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής να πάρει χορηγία από την ELPEDISON. Από εδώ και πέρα είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Γιαννακόπουλος να ρωτάει και ποια απάντηση του κυρίου Σωτηράκη ισχύει τελικά. Αυτή της 20ης Οκτωβρίου ή η άλλη της 3ης Νοεμβρίου;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ