Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΈντονη κριτική του Γιώργου Σταυρίδη στις διοικήσεις Λαφαζανίδη και Σούλα για την...

Έντονη κριτική του Γιώργου Σταυρίδη στις διοικήσεις Λαφαζανίδη και Σούλα για την παιδεία

Έντονη κριτική, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 10ης Νοεμβρίου 2021, άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος της διοίκησης Μανδαλιανού και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Κορδελιού Ευόσμου, Γιώργος Σταυρίδης, στις διοικήσεις του δήμου για το έργο τους στον τομέα της παιδείας τα προηγούμενα δέκα χρόνια. Τον ενιαίο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, πριν τον Κλεάνθη Μανδαλιανό, διοίκησαν πρώτα ο Στάθης Λαφαζανίδης και έπειτα ο Πέτρος Σούλας.

«Δεν είμαστε χαρούμενοι. Δεν κάναμε πολλά πράγματα. Αλλά τουλάχιστον στα δύο χρόνια κάναμε πολύ περισσότερα από τις προηγούμενες διοικήσεις που κάναν δέκα χρόνια», είπε ο Γιώργος Σταυρίδης.

Η σκληρή κριτική στη διοίκηση του Στάθη Λαφαζανίδη, που η παράταξή του είναι κομμάτι της παράταξης Μανδαλιανού, προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Δεν είναι κακό βέβαια να λέει ο κύριος Σταυρίδης αυτό που πιστεύει, αλλά είναι κάτι που συνήθως δεν συμβαίνει. Δεν είναι λίγο να λες ότι κάποιος, με τον οποίο συμπορεύεσαι, έκανε ελάχιστα πράγματα για την Παιδεία, όταν διοικούσε τον δήμο.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ