Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!!
Για ακόμη μία φορά σε εργατικά ζητήματα που απασχολούν δημότες του ιστορικού δήμου μας, οι συνεργαζόμενες παρατάξεις που διοικούν αυτόν τον τόπο, Λαφαζανίδη/Σωτηράκη/Μανδαλιανού, αντί να είναι με την πλευρά των εργαζομένων, είναι απέναντι τους. Χωρίς ξεκάθαρη θέση. Σήμερα οι καθαρίστριες, προηγούμενα οι εργαζόμενοι στον Πολιτισμό, ενώ απέναντι στον σύλλογο εργαζομένων ακόμη να λύσουν καίρια προβλήματα.
Η Ηθική και το Όραμα τους κράτησε μέχρι να φτάσουν στις κάλπες. Η “Νέα Πνοή” ήταν μία ανάσα δρόμος μέχρι να στρογγυλοκαθίσουν στις καρέκλες τους και να βολέψουν και ημετέρους. Ο πολιτικός φερεντζές τους έπεσε νωρίς και αποκαλύφθηκε το πραγματικό τους πρόσωπο. Χωρίς πρόγραμμα, με συνεργάτες που δεν έχουν επιδείξει αξιόπιστο έργο, ενώ άλλοι τους εγκατέλειψαν, άφησαν τον δήμο μας στον αυτόματο πιλότο και ότι γίνει.
Το μεγαλείο της διοικητικής τους ανικανότητας φάνηκε περίτρανα μέσα στην πανδημία του κορονοϊού όπου ο καθένας από όλους αυτούς έχει και μία διαφορετική άποψη, με κορυφαίο τον δήμαρχο Μανδαλιανό, που αντί να ηρεμήσει τον κόσμο προκαλούσε σύγχυση με αυτά που έλεγε. Άξιος για το Νόμπελ Αλαλούμ Δηλώσεις!!
Δύο χρόνια τώρα ο δήμος μας, ο ιστορικός μας δήμος Κορδελιού-Ευόσμου είναι αρνητικός πρωταγωνιστής των εξελίξεων, δυσφημισμένος και κατακριτέος στο πανελλήνιο, χωρίς κανείς από την δημοτική αρχή να μπορεί να αρθρώσει ανάστημα και να υπερασπιστεί τα δίκαια των πολιτών του. Απαξίωση, αυτό έδωσαν δύο χρόνια τώρα. Υποτίμησαν με τις πράξεις τους τους πολίτες σε πολλά θέματα, εργασιακά, πολιτισμικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά. Για όλα αυτά θα μιλήσουμε όταν θα έρθει η ώρα και ο καθένας τους θα εισπράξει πολιτικά αυτό που του αξίζει. Ο καιρός γαρ εγγύς!!
Από τη σελίδα της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ