Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σκακιστικές δράσεις στο Αμφιθέατρο Ελευθερίου Κορδελιού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι σκακιστικές δράσεις στο Αμφιθέατρο Ελευθερίου Κορδελιού

Με εντυπωσιακή επιτυχία και συμμετοχή συνεχίζονται οι υπαίθριες σκακιστικές δράσεις που διοργανώνει ο Σκακιστικός Σύλλογος Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου (http://skaki.eu/) σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Αθλητισμού και τη σχολική κοινότητα του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.
Η δεύτερη σκακιστική εκδήλωση που έλαβε χώρα την Κυριακή 7 Νοεμβρίου κατάφερε να μετατρέψει το Αμφιθέατρο του  πεζόδρομου Εθν. Αντίστασης της Δημοτικής Ενότητας Ελευθερίου Κορδελιού σε μια γιγάντια σκακιέρα, φιλοξενώντας ένα πλούσιο πρόγραμμα από δράσεις, όπως σκακιστικούς αγώνες επίδειξης, επιτραπέζιες σκακιστικές παρτίδες μεταξύ παιδιών, παιχνίδι σε επιδαπέδια σκακιέρα,  κ.ά.

Δεκάδες παιδιά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, συμμετέχοντας στη δράση, ενώ την ανεπανάληπτη σκακιστική εμπειρία έζησαν και αρκετοί γονείς που δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στη σκακιέρα.

Κοντά στα παιδιά  βρέθηκαν  ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Μαρία Γαβαλά, που είχαν την ευκαιρία να  παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των μικρών μας δημοτών στη σκακιέρα.

“Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Σκακιστικό Σύλλογο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου και τη σχολική κοινότητα του 20ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου για την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. Η εντυπωσιακή ανταπόκριση της νέας γενιάς  μας δίνει δύναμη ώστε να αναπτύξουμε ακόμη περισσότερο τις σκακιστικές δράσεις στο Δήμο μας, οι οποίες δίνουν διέξοδο στα παιδιά, συμβάλλοντας πρώτιστα στην πνευματική ανάπτυξή τους” επισήμανε ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ