Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα ενημερώσει η διοίκηση ότι οι συκοφαντίες κατά του δήμου έπεσαν στο...

Θα ενημερώσει η διοίκηση ότι οι συκοφαντίες κατά του δήμου έπεσαν στο κενό;

Κατά την προηγούμενη δεκαετία υπήρξε πλήθος καταγγελιών κατά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίες κρίθηκαν αβάσιμες από τη Δικαιοσύνη. Οι καταγγελίες αυτές, που στρέφονταν κατά υπαλλήλων και αιρετών του δήμου, πέρα από το γεγονός ότι διαπόμπευσαν πανελληνίως τον δήμο, επιπλέον δυσχέραναν τη λειτουργία του. Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεσμεύτηκε ότι θα οργανώσει μια συνέντευξη τύπου, αλλά επιπλέον θα προχωρήσει και σε άλλες δράσεις ώστε να ενημερώσει τους κατοίκους του δήμου πως όλες οι καταγγελίες σε βάρος των υπαλλήλων και των αιρετών του δήμου έπεσαν στο κενό, επειδή ήταν αβάσιμες.

Πότε θα γίνουν αυτές οι ενέργειες; Πότε η διοίκηση του δήμου θα προσπαθήσει να κοινοποιήσει στους πολίτες την αποκατάσταση του ονόματος του δήμου από τη Δικαιοσύνη; Νομίζει η διοίκηση του δήμου ότι τα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια με τις καταγγελίες ήταν αστεία; Δεινοπάθησε ο δήμος από αυτές τις συμπεριφορές. Δεν πρέπει να μιλήσει ο δήμος για τη λάσπη που ρίχτηκε σε υπαλλήλους και αιρετούς, όχι μόνο για να αποκατασταθεί η εικόνα του, αλλά και για να μην διανοηθεί στο μέλλον κανείς άλλος να πετάξει λάσπη εναντίον του;

Με τον τρόπο που συμπεριφέρεται η διοίκηση του δήμου, ρίχνει νερό στο μύλο αυτών που πέταξαν τη λάσπη για να φτιάξουν κι άλλη λάσπη και να την ξαναπετάξουν εναντίον του δήμου. Μην έχει αυταπάτες η διοίκηση ότι αυτή η λάσπη δεν θα πιάσει πρώτα και κύρια την ίδια. Όσοι λάσπωσαν τον δήμο τα προηγούμενα χρόνια, παίρνουν ήδη θέσεις μάχης για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και επειδή δεν ξέρουν να κάνουν τίποτα άλλο σε μια μάχη παρά να πετούν λάσπες, το ίδιο θα κάνουν πάλι.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ