Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμαρχος δεν κάνει «μούγκα» απέναντι στα ΕΛΠΕ!

Ο δήμαρχος δεν κάνει «μούγκα» απέναντι στα ΕΛΠΕ!

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Νοεμβρίου 2021, ο δήμαρχος είπε ότι εάν ήταν διαλλακτικός απέναντι στα ΕΛΠΕ θα έκανε «μούγκα» και δεν θα έλεγε τίποτα. Θα βολευόταν στο ότι η αντιπολίτευση δεν ψήφισε την πρότασή του για το ΠΑΚΟΕ και θα λούφαζε!! Και γιατί, κατά τη γνώμη του, δεν κάνει «μούγκα» ο κύριος δήμαρχος και δεν λουφάζει απέναντι στα ΕΛΠΕ; Επειδή θέλει ναι και καλά να κουβαλήσει ένα «όργανο» για να μετρήσει τους ρύπους στο δήμο!

Ήρθε μέτρησε το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, μετράει ο σταθμός μέτρησης της Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης του Κορδελιού, ο δήμος καθημερινά πνίγεται στη δυσοσμία. Το «όργανο» γιατί το θέλει να μετρήσει ο κύριος δήμαρχος, όταν μάλιστα στο παρελθόν έχει ισχυριστεί ότι οι μύτες μας είναι υποκειμενικές και όταν στο πρόσφατο παρελθόν πήρε χορηγία από την ELPEDISON καταπατώντας και κουρελιάζοντας την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για μη λήψη χορηγιών;

Σήμερα το πρωί ο κύριος δήμαρχος θα έπρεπε να βρίσκεται στα ΕΛΠΕ και θα έπρεπε να είχε καλέσει σε κινητοποίηση τον κόσμο για το χάλι που επικράτησε για μία ακόμα φορά στο δήμο. Δεν έκανε τίποτα όμως γιατί θέλει να βεβαιωθεί από κάποιο «όργανο» αν υπάρχει χάλι, γιατί προφανώς ο ίδιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να το διαπιστώσει. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, μετά τόσα χρόνια που ζει μέσα στη δυσοσμία, θα έπρεπε να βρίσκεται σε κινητοποιήσεις. Αυτές τις κινητοποιήσεις θέλει να αποφύγει ο δήμαρχος με νέα «όργανα» και νέες μετρήσεις. Ε όχι λοιπόν και επαναστάτης κύριε δήμαρχε επειδή κλωτσάτε τη μπάλα στην εξέδρα!

Χρόνια ολόκληρα οι δημότες άκουγαν τα ΕΛΠΕ να βροντοφωνάζουν ότι η δυσοσμία δεν προέρχεται από αυτά. Τώρα που το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης κατέληξε ότι η δυσοσμία προέρχεται από αυτά, οι δημότες ακούνε έναν δήμαρχο να βροντοφωνάζει ζητώντας νέες μετρήσεις για να φανεί αν έχει μειωθεί το πρόβλημα της δυσοσμίας κι έτσι περνάει η παλιοζωή με το δήμο βουτηγμένο στη βρώμα και στη δυσοσμία.

Γ. Παπαδ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ