Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑργά θυμήθηκε ο δήμαρχος ότι η δικαστική διαμάχη δεν τον αφορά

Αργά θυμήθηκε ο δήμαρχος ότι η δικαστική διαμάχη δεν τον αφορά

Με αφορμή τη μήνυση που ανήγγειλε ότι θα κάνει ο Αντώνης Κοντσίδης, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου, σε βάρος του δημάρχου, επειδή ο δήμαρχος είπε ότι και ο κύριος Κοντσίδης έβαλε στο δήμο συγγενικό του πρόσωπο, ακούστηκαν κουβέντες και για τη μήνυση της συζύγου του δημάρχου σε βάρος του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργου Χατζηβρέττα. Ο κύριος δήμαρχος απάντησε ότι αυτός δεν έχει καμία σχέση με τη συγκεκριμένη μήνυση, καθώς η δικαστική διαμάχη αφορά τη σύζυγό του και τον κύριο Χατζηβρέττα.

Αργά θυμήθηκε ο κύριος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ότι η δικαστική διαμάχη αφορά τη σύζυγό του και τον κύριο Χατζηβρέττα. Από πότε δεν τον αφορά τον κύριο δήμαρχο η συγκεκριμένη διαμάχη; Από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 3ης Νοεμβρίου 2021; Ποια δικαστική διαμάχη δεν τον αφορά; Αυτή που ο ίδιος με πολλή ένταση και πάνω από μία φορά προανήγγειλε ως δήμαρχος από τα μικρόφωνα του Δημοτικού Συμβουλίου; «Καλημέρα Γιάννη», έλεγε ο Χατζηβρέττας, «η μήνυση σου έρχεται» έπαιρνε ως απάντηση κατά το «κουκιά σπέρνω» και τώρα η μήνυση δεν αφορά τον κύριο δήμαρχο;

Προφανώς κάποιος ενημέρωσε τον κύριο δήμαρχο ότι ο τρόπος που χρησιμοποίησε τη μήνυση σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αναφορές του σ’ αυτήν και οι ευθείες βολές στον Γιώργο Χατζηβρέττα με τη μήνυση ως αιχμή του δόρατος, καθιστά πολιτική δίωξη τη συγκεκριμένη διαδικασία και γι’ αυτό θα πρέπει ο δήμαρχος να πάψει να αναφέρεται σ’ αυτήν από τα μικρόφωνα του Δημοτικού Συμβουλίου. Όμως η μήνυση πλέον δεν αφορά τον δήμαρχο κατόπιν εορτής.

Η διοίκηση, βέβαια, του κυρίου δημάρχου αρέσκεται στα κατόπιν εορτής, αφού κατόπιν εορτής ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι ενέγραψε στα βιβλία του δήμου τη χορηγία, την οποία επίσης την ενέγραψε κατόπιν εορτής, αφού, με βάση αυτά που ακούστηκαν σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, σίγουρα δεν την είχε εγγράψει προ εορτής!!

Κιμ. Ο.

Το κρίσιμο ερώτημα στη δικαστική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Χατζηβρέττα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ