Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για το ποιος προσέλαβε τους λιγότερους...

Κόντρα στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου για το ποιος προσέλαβε τους λιγότερους συγγενείς του!

Μια απολαυστική κόντρα έλαβε χώρα κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου σχετικά με το ποιος προσέλαβε συγγενείς του στο δήμο και ποιος προσέλαβε τους λιγότερους συγγενείς του. Καμαρώστε ένα απόσπασμα από όσα ειπώθηκαν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:

Γιαννακόπουλος: Είπατε όμως, απαντώντας στον κύριο Κοντσίδη και σ’ εμένα, ότι «εσείς δεν βάζατε τότε;» και σας απαντώ εγώ και εκ μέρους του κυρίου Κοντσίδη ότι εσείς δεν μπορείτε να συγκριθείτε με τον κύριο Κοντσίδη ούτε μ’ εμένα. Εσείς θα πρέπει να συγκριθείτε με τους δημάρχους. Πρώτον. Και δεύτερον, ο κόσμος ψήφισε και έδιωξε αυτούς οι οποίοι κάνανε αυτά που θεωρείτε ότι κάνανε και εκλέξαν εσάς να διορθώσετε αυτά τα πράγματα. Εσείς αντιπαρέρχεστε μ’ εμάς; Αν βάλαμε τα δικά μας άτομα; Λάθος μεγάλο. Πολύ μεγάλο λάθος.

Δήμαρχος: Μάλλον λάθος δικό σας γιατί αν καταλάβατε πρώτα το σχόλιο του κυρίου Κοντσίδη προηγήθηκε και δεν θα κάτσω να χάβω οτιδήποτε λέτε. Θα μπορούσα να τα βάλω με τον κύριο Σούλα ή τον κύριο Καμαρινό αν κάναν κάτι ανάλογο και μου κάνανε σχόλια. Δεν τα έκαναν όμως εκείνοι. Το κάνατε εσείς και ο κύριος Κοντσίδης. Όποιος το έκανε αυτός θα πάρει και την απάντηση που του πρέπει.

Γιαννακόπουλος: Ακούστε με τώρα και μη με διακόπτεται. Θα απαντήσετε. Θα έρθει η στιγμή να απαντήσετε.

Δήμαρχος: Θέλετε να σας θυμίσω; Θέλετε συγκεκριμένα άτομα; Να σας πω συγκεκριμένα άτομα τις θέσεις που έχουνε συγγενικά σας άτομα στο δήμο; Ας μη ρίξουμε τη συζήτηση. (από εδώ και πέρα φαίνεται πως ο δήμαρχος απευθύνεται στον κύριο Κοντσίδη) Δεν παίρνω τίποτα πίσω. Πρώτα θα μου ζητήσετε συγνώμη και μετά θα πάρω οτιδήποτε πίσω. Εσείς κάνατε το πρώτο σχόλιο. Να μάθετε να κρατάτε το στόμα σας και να μην απαιτείτε συγνώμη. Να ζητάτε πρώτα συγνώμη εσείς.

Στο σημείο αυτό υπάρχει παρέμβαση και από τον πρόεδρο και από τον κύριο Καμαρινό και από τον κύριο Χατζηβρέττα κι έτσι ακούγονται πολλές φωνές ταυτόχρονα. Μετά από λίγο ο κύριος Γιαννακόπουλος συνεχίζει.

Γιαννακόπουλος: Επαναλαμβάνω. Απαντήσατε στον κύριο Κοντσίδη και σ’ εμένα ότι εμείς βάλαμε συγγενικά μας άτομα και ίσως γι’ αυτό το κάνετε κι εσείς. Δηλαδή κάνουμε μια αντίθεση τώρα. Έτσι;

Δήμαρχος: Όχι.

Γιαννακόπουλος: Σας πληροφορώ κύριε Μανδαλιανέ, προσωπικά για μένα, υπάρχει και ο νόμος ΑΣΕΠ και τον έχω εφαρμόσει πάντα, αλλά δεν ήμουν και δήμαρχος οπότε ίσως να ψιλοδικαιολογούμαι όπως και πολλοί δικοί σας δημοτικοί σύμβουλοι που χώσανε αδέλφια, ξαδέλφια, συγγενείς στις προσλήψεις τις προηγούμενες.

Τα. Σ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ