Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠρόταση για τους χώρους που θα φυτέψει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τις...

Πρόταση για τους χώρους που θα φυτέψει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου τις έξι υπεραιωνόβιες ελιές

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου γιορτάζει, αφού παραλαμβάνει επτά υπεραιωνόβιες ελιές. Την πρώτη τη φύτεψε μπροστά στο Πολυλειτουργικό Κέντρο Ελευθερίου Κορδελιού. Που όμως θα φυτέψει τις άλλες έξι;

Μία μπορεί να τη φυτέψει στο Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού (πρώην κοιμητήρια), στη μνήμη του χώρου και της πράξης της διοίκησης να το χαρίσει, να χαρίσει δημοτική περιουσία που έγινε με τα χρήματα των δημοτών!

Άλλη ελιά μπορεί να τη φυτέψει στο Αθλητικό Πάρκο της ΕΚΟ στη μνήμη του χώρου και των χρημάτων του Ελληνικού λαού με τα οποία φτιάχτηκε και ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου το άφησε να καταστραφεί.

Την τρίτη ελιά μπορεί να τη φυτέψει στα γήπεδα του δήμου στο στρατόπεδο Παπακυριαζή και στη μνήμη των χρημάτων των δημοτών με τα οποία φτιάχτηκαν, αφού το κράτος έβαλε στόχο να πάρει ενοίκια γι’ αυτά και ο δήμος έβαλε στόχο να τα δώσει.

Την τέταρτη ελιά μπορεί να τη φυτέψει στα οικόπεδα που έφραξε η ΕΥΑΘ και που ο δήμος λέει ότι είναι δικά του, αλλά εδώ και μήνες περιμένει τι θα του πουν οι νομικοί του σύμβουλοι για τις ενέργειες που πρέπει να κάνει!

Την πέμπτη ελιά μπορεί να τη φυτέψει κάτω από τους πυλώνες υψηλής τάσης στο πάρκο της Μουσών, που όλο υπογειοποιούνται και όλο εκεί είναι και είναι οι μοναδικοί πυλώνες που περνούν μέσα από κατοικημένη περιοχή του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.

Την έκτη ελιά μπορεί να τη φυτέψει στην Ε΄ Συνοικία του Κορδελιού εις μνήμην της Ε΄ Συνοικίας, της δυσοσμίας που η υποκειμενική μύτη μας την αντιλαμβάνεται όπως θέλει, της χορηγίας που δεν έπρεπε να πάρει ο δήμος αλλά την πήρε και του εντέλλεσθαι του δημάρχου για τις οικοδομικές άδειες που εμπίπτουν στην οδηγία SEVESO και κάθε μέρα δίνεται αλλά κάθε μέρα δεν δίνεται.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ