Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως προπαγανδιστικός μηχανισμός της διοίκησης

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ως προπαγανδιστικός μηχανισμός της διοίκησης

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει μετατρέψει την ιστοσελίδα του δήμου σε προπαγανδιστικό της μηχανισμό. Πλέον η ιστοσελίδα είναι της «Νέας Πνοής» και όχι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Ο τρόπος που παρουσιάζονται διάφορες ειδήσεις από την ιστοσελίδα του δήμου την κάνουν να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από τα Μέσα Ενημέρωσης της Σαουδικής Αραβίας. Είναι να απορεί κανείς αν αυτό συμβαίνει σε άλλη ιστοσελίδα δήμου της χώρας μας. Απροκάλυπτο ευλόγημα της διοίκησης του δήμου.

Την προηγούμενη εβδομάδα η ιστοσελίδα του δήμου παρουσίαζε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αθίγγανων Βορείου Ελλάδος Ρομά για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19 με τον εξής τρόπο:

«Καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19 υλοποίησε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στην κοινότητα των Ρομά που ζουν στο Δήμο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και το Σύλλογο Αθίγγανων Βορείου Ελλάδος, στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης των ειδικών ομάδων πληθυσμού για την Εθνική Εκστρατεία Εμβολιασμού κατά του Covid – 19».

Αυτή την εβδομάδα η ιστοσελίδα του δήμου παρουσιάζει δράση του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών για τον εμβολιασμό κατά του covid-19 με τον εξής τρόπο:

«Μία ακόμη πολύ σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας-ΚΕΠ, η οποία αφορά στην ενημέρωση, στην πρόληψη, στην προάσπιση και στην προαγωγή της υγείας των δημοτών».

Τι να σχολιάσει κανείς στο να παρουσιάζεται η συμμετοχή σε μια πρωτοβουλία άλλου ως σημαντική πρωτοβουλία της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου; Οι λέξεις χάνουν το νόημά τους και θα ζήλευε ακόμα και ο Γκαίμπελς την ευκολία με την οποία γράφονται στην ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Στο τέλος η ιστοσελίδα του δήμου θα παρουσιάζει έργα που γίνονται σε άλλους δήμους και θα γράφει ότι έγιναν με τη συμμετοχή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Η ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου έχει δεχτεί πολλές φορές κριτική για τον τρόπο που λειτουργεί, αλλά δεν αλλάζει πορεία αφού αυτή η κατάσταση βρίσκει τουλάχιστον σύμφωνο τον δήμαρχο, όπως φάνηκε και από τις απαντήσεις του ίδιου σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Τσάρλυ

Ενημέρωση στους Ρομά για τους εμβολιασμούς κατά του κορονοϊού από οικονομολόγο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ