Σάββατο, 15 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με το προεδρείο του Αίαντα Ευόσμου

Συνάντηση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου με το προεδρείο του Αίαντα Ευόσμου

Συνάντηση με το προεδρείο του Αίαντα Ευόσμου είχε ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, προκειμένου να συζητηθεί μία σειρά ζητημάτων που απασχολούν τον ιστορικό αθλητικό σύλλογο της πόλης και να δρομολογηθούν λύσεις.

Ο πρόεδρος του Αίαντα Θεόφιλος Ορφανίδης, με τα μέλη της διοίκησης του συλλόγου, Γιάννη Πανταχό και Δημήτρη Ρουστέμη, παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών, Νέστορα Λαφαζανίδη, έθεσαν στο Δήμαρχο το φλέγον θέμα των υποσυντηρημένων κτιριακών υποδομών. Παράλληλα η διοίκηση του συλλόγου που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια, τόνισε στη δημοτική αρχή ότι κύριο μέλημα της είναι να θέσει τις βάσεις για την υγιή ανάπτυξη του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και στα τέσσερα τμήματά του.

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με το Δήμαρχο να δεσμεύεται ότι θα προχωρήσουν οι εργασίες συντήρησης που έχουν ήδη δρομολογηθεί στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου Ευόσμου, το οποίο ο Αίαντας χρησιμοποιεί για τις ανάγκες του (κάποιες ήδη έχουν ξεκινήσει) και οι οποίες θα καλυφθούν τόσο από ίδιους πόρους όσο και από το πρόγραμμα «Φιλόδημος».

Τα μέλη της διοίκησης του Αίαντα επεσήμαναν ότι η πρώτη συνάντηση που είχαν με τη δημοτική αρχή ήταν άκρως εποικοδομητική και τέθηκαν γερές βάσεις για μία καλή συνεργασία, η οποία θα αποβεί προς όφελος του αθλητισμού της πόλης.

Αναγνωρίζοντας στο έπακρο τις ανάγκες αλλά και τα προβλήματα, ο κ. Μανδαλιανός τόνισε πώς: «Θέλουμε ασφαλή γυμναστήρια, γι’ αυτό και δρομολογούμε άμεσα εργασίες που θα δώσουν λύσεις. Σκοπός μας είναι να μπορέσουμε να εμπνεύσουμε τα παιδιά, παρέχοντας τους κατάλληλους χώρους και αξιοπρεπείς συνθήκες άθλησης. Ο Δήμος στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όσα μέσα διαθέτει τον αθλητισμό και τους συλλόγους του τόπου μας. Το πρόβλημα των υποσυντηρημένων δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων δεν μπορεί να παραβλεφθεί, αφού επί σειρά ετών αφέθηκαν στην τύχη τους, χωρίς να γίνονται οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης, γεγονός που εξηγεί την άθλια κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, όπως το γυμναστήριο στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου που παρουσιάζει εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.

Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ