Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ «Covid-19 και Εμβολιασμός»

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ «Covid-19 και Εμβολιασμός»

ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ & ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
«Covid-19 & Εμβολιασμός»
ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ
Μία ακόμη πολύ σημαντική πρωτοβουλία αναλαμβάνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας-ΚΕΠ, η οποία αφορά στην ενημέρωση, στην πρόληψη, στην προάσπιση και στην προαγωγή της υγείας των δημοτών.
Συγκεκριμένα ο Δήμος μας, συμμετέχει στη νέα Καμπάνια Ενημέρωσης του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με τίτλο: “Covid-19 & Εμβολιασμός – Οι πολίτες ρωτούν, οι Ειδικοί Ιατροί απαντούν”, η οποία θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας και τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή προσκαλούν όλους τους Δημότες ( ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους) να συμμετέχουν στην εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 18:00 – 19:00. Σύνδεσμος Πλατφόρμας Zoom (link): https://us06web.zoom.us/j/86757115060?fbclid=IwAR2MrPBkqiB3Y0xje802h6DRDrkB0v3rHL9ljYXpRK6Ej_zHRz9nxGf_E3g (Webinar ID: 867 5711 5060) Η εκδήλωση έχει στόχο την ορθή ενημέρωση για τον Εμβολιασμό έναντι της πανδημίας, μέσα από επιλεγμένες ερωτήσεις οι οποίες θα απαντηθούν από ειδικούς ιατρούς για να καλύψουν απορίες των πολιτών σχετικά με τον εμβολιασμό. Στην διαδικτυακή εκδήλωση θα συμμετάσχουν 2 ιατροί μέλη της Εταιρείας Χημειοθεραπείας. Τον συντονισμό θα έχειι η δημοσιογράφος κ. Ελένη Καμάρα. Επίσης όσοι συμμετάσχουν στην εκδήλωση θα έχουν την δυνατότητα να απευθύνουν επιπλέον ερωτήσεις, σχετικές με το θέμα. Η συμμετοχή για όλους είναι ΔΩΡΕΑΝ
Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ