Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΩΝ
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ 90 ΔΙΑΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ 4 ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΑΞΟΝΩΝ
Οι παρεμβάσεις αναβάθμισης του οδικού δικτύου συνεχίζονται στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας των μετακινήσεων και της ασφάλειας πεζών και οδηγών.
Στο πλαίσιο αυτό ξεκίνησε το πρόγραμμα διαγράμμισης διαβάσεων και οδών, υπό την Αντιδημαρχία Τεχνικών Υπηρεσιών, το οποίο καλύπτεται από πόρους του Δήμου.
Οι εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη, έχοντας ξεκινήσει από τη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου – Κορδελιού και την οδό Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ θα επεκταθούν σε όλο το Δήμο. Το πρόγραμμα προβλέπει τη διαγράμμιση 90 διαβάσεων, αλλά και τεσσάρων κεντρικών οδικών αξόνων και συγκεκριμένα των οδών Μαιάνδρου, Αριστοτέλους, Α. Παπανδρέου και Δενδροποτάμου.
Βάσει του προγραμματισμού το έργο προβλέπεται να αποπερατωθεί εντός του Νοεμβρίου, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, ενώ δίνεται προτεραιότητα στις διαγραμμίσεις διαβάσεων γύρω από τα σχολεία, ώστε να διασφαλιστεί η ασφαλής πρόσβαση παιδιών και γονέων σε αυτά.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, αναφορικά με τις βελτιωτικές παρεμβάσεις του οδικού δικτύου σημείωσε πως: «Τα έργα αυτά θα συμβάλλουν όχι μόνο στην αισθητική αναβάθμιση της πόλης, αλλά και στις ασφαλείς μετακινήσεις πεζών και οδηγών, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των παιδιών. Παράλληλα, δίνουμε βάση στις παρεμβάσεις ποιοτικής βελτίωσης του οδικού δικτύου, ώστε να καταστεί ασφαλές, αφού τα τελευταία χρόνια δυστυχώς είχε παραμεληθεί, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται πολλά προβλήματα».
Από τη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ