Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑπαράδεκτες διχαστικές διαδόσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Απαράδεκτες διχαστικές διαδόσεις στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Περπατώντας χθες κατά μήκος της Μεγάλου Αλεξάνδρου και της Φιλίππου Φλώρου, πριν ξεκινήσει η παρέλαση, συνάντησα γνωστούς και φίλους και ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες. Αυτά που άκουσα ήταν απαράδεκτες και διχαστικές διαδόσεις που δεν έχουν κανέναν άλλον σκοπό παρά να «δηλητηριάσουν» τους δημότες και να δημιουργήσουν αντιπαράθεση Κορδελιωτών και Ευοσμιτών.

Η διοίκηση του δήμου έχει δρομολογήσει την αλλαγή ονόματος του δήμου και πλέον δεν θα ονομάζεται δήμος Κορδελιού Ευόσμου αλλά δήμος Ευόσμου, έλεγε ο ένας. Το όνομα του δήμου θα γίνει «Αγίου Αθανασίου» για να εξαφανιστεί η ύπαρξη του Κορδελιού, έλεγε ο άλλος. Τους έλεγα ότι δεν συζητιούνται τέτοια πράγματα και ρωτούσα ποιος τους τα είπε. «Όλοι τα λένε», ήταν η απάντηση.

Αυτές τις ημέρες με αφορμή την απόφαση του δημάρχου για τη διεξαγωγή ενιαίας παρέλασης, ακούστηκαν πράματα και θάματα. Προφανώς η διεξαγωγή ενιαίας παρέλασης δεν ήταν δυνατόν από μόνη της να παρασύρει τους Κορδελιώτες σε αντίδραση και αντιπαράθεση με τους Ευοσμίτες, οπότε «έπεσαν στο τραπέζι» απαράδεκτες και διχαστικές διαδόσεις σαν τις παραπάνω.

Οι Κορδελιώτες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με τους Ευοσμίτες. Έχουν κοινά προβλήματα και κοινές επιδιώξεις. Κανένας δεν πρέπει να παρασυρθεί από τέτοια απαράδεκτα ψέματα που έχουν ως μοναδικό σκοπό να αναστατώσουν το δήμο και να στρέψουν τους κατοίκους του τον έναν ενάντια στον άλλο. Οι κάτοικοι του δήμου πρέπει να απομονώσουν τις φωνές που καλλιέργησαν και διέδωσαν τέτοια ψεύδη, πρέπει να πάψουν να τους δίνουν αξία.

Σ.

Θα έκανε ποτέ ο Μανδαλιανός κάτι που θα αδικούσε το Ελευθέριο Κορδελιό;
Κορδελιώτες και Ευοσμίτες τους ενώνουν πολλά και δεν τους χωρίζει τίποτα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ