Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚρίμα που δεν γνωρίζαμε την εκδήλωση ενημέρωσης των Ρομά για τον κορονοϊό!

Κρίμα που δεν γνωρίζαμε την εκδήλωση ενημέρωσης των Ρομά για τον κορονοϊό!

Κρίμα που η ιστοσελίδα του δήμου δεν μας είχε ενημερώσει για την καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον εμβολιασμό κατά του Covid – 19 που υλοποίησε ο Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου στην κοινότητα των Ρομά, οι οποίοι ζουν στο Δήμο, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, την 3η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και το Σύλλογο Αθίγγανων Βορείου Ελλάδος. Αν μας είχε ενημερώσει θα πηγαίναμε κι εμείς.

Η ιστοσελίδα του δήμου ενημερώνει για τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν και μετά ενημερώνει για την πραγματοποίησή τους μαζί με μπόλικες φωτογραφίες. Η ιστοσελίδα του δήμου κοντεύει να μας ενημερώνει προκαταβολικά για τους δρόμους που θα ασφαλτοστρωθούν, αφού φωτογραφίες και ρεπορτάζ από τους ασφαλτοστρωμένους δρόμους έχει έτσι κι αλλιώς συνεχώς. Γι’ αυτήν την καλή εκδήλωση καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Ρομά για εμβολιασμό κατά του covid-19, η καλή ιστοσελίδα του δήμου δεν μας είχε ενημερώσει.

Δεν θέλουμε να φανούμε κακοπροαίρετοι και να γράψουμε ότι εξαιτίας της κριτικής της «Αγκίδας» γιατί δεν υλοποιούν την πρόταση του Βασίλη Ανδρεάδη, τα στελέχη της διοίκησης του δήμου «είδαν φως και μπήκαν» στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Μιας όμως και επέλεξαν να ξεκινήσουν την ενημέρωση για τους εμβολιασμούς κατά του covid-19 από την κοινότητα του Ρομά, ας τη συνεχίσουν και στις υπόλοιπες κοινότητες του δήμου. Θα μπορούσε σήμερα, ημέρα εορτής του Αγίου Δημητρίου, ο δήμαρχος να απευθύνει μήνυμα εμβολιασμού στους πολίτες. Μπορεί να το κάνει και την 28η Οκτωβρίου. Ας το κάνει. Εκτός κι αν ευθύνονται οι Ρομά του δήμου μας για το γεγονός ότι ο δήμος μας είναι ο τελευταίος σε εμβολιασμούς δήμος κατά του covid-19 σε όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ