Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο στο ΚΕΠ Ολυμπιάδος

Κανένας δεν ανέλαβε την ευθύνη για το φιάσκο στο ΚΕΠ Ολυμπιάδος

Με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος στη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου να έχει κλείσει οριστικά εξαιτίας της ολιγωρίας της διοίκησης του δήμου που οδήγησε στην έξωση του ΚΕΠ και με πολίτες να ταλαιπωρούνται από αυτήν την εξέλιξη, κανένας από τη διοίκηση του δήμου δεν έχει αναλάβει την ευθύνη. ΚΑΝΕΝΑΣ!

Αντιθέτως ξεκίνησαν πάλι πρωί πρωί σήμερα οι Σαββατοκυριακάτικες φωτογραφίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με μέλη της διοίκησης του δήμου να «αλληλοσυγχαίρονται» για διάφορες εκδηλώσεις, με το ΚΕΠ Ολυμπιάδος κλειστό και με τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που είχε σχέση με το χρόνο επαναλειτουργίας του ΚΕΠ, να μην πραγματοποιείται λόγω έλλειψης απαρτίας.

Δεν είναι καθόλου παράξενο που ΚΑΝΕΝΑΣ από τη διοίκηση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για το φιάσκο στο ΚΕΠ Ολυμπιάδος. Γιατί να το κάνει; Πρόσφατα ο δήμαρχος αναβάθμισε στέλεχός του που είχε εμπλοκή σε άλλο φιάσκο, όταν το συγκεκριμένο στέλεχος αρνούνταν να βάλει την υπογραφή που του ζητούσε ο δήμαρχος, που ήταν δίκαιο να τη βάλει γιατί αφορούσε το μέλλον εργαζομένων του δήμου. Επιπλέον η διοίκηση προσπαθεί να σπρώξει «κάτω από το χαλί» το ψεύτικο προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης kostas papaioannou, ώστε να ξεχαστούν με το πέρασμα του χρόνου οι λεκτικές του επιθέσεις σε βάρος κατοίκων του δήμου. Γιατί λοιπόν κάποιος να αναλάβει την ευθύνη για το φιάσκο του ΚΕΠ Ολυμπιάδος; Για τη διοίκηση δεν τρέχει τίποτα ή «κάτι τρέχει στα γύφτικα»!!

Κιμ. Ο.

Γιατί η διοίκηση άφησε το ΚΕΠ της Ολυμπιάδος να κλείσει;
Κλειστό το ΚΕΠ Ολυμπιάδος μέχρι τη μεταστέγασή του
Ούτε ένας;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ