Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑναβλήθηκε για τη Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας

Αναβλήθηκε για τη Δευτέρα η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω έλλειψης απαρτίας

Η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα στις 12 η ώρα το μεσημέρι, δεν διεξήχθη λόγω έλλειψης απαρτίας, αφού στη διαδικτυακή συνεδρίαση δήλωσαν παρόντες 20 από τους 45 δημοτικούς συμβούλους. Η συνεδρίαση αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα.

Τα θέματα που θα συζητηθούν στη συγκεκριμένη συνεδρίαση έχουν να κάνουν και με οικονομικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση του δημοτικού κτιρίου στο οποίο θα μεταφερθεί το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που βρισκόταν στην οδό Ολυμπιάδος και πλέον δεν λειτουργεί λόγω έξωσης. Όσο καθυστερεί η συγκεκριμένη συνεδρίαση παρατείνεται η ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι εξυπηρετούνταν από το συγκεκριμένο ΚΕΠ και τώρα πρέπει να μετακινούνται στα άλλα δύο ΚΕΠ του δήμου.

Δεν γνωρίζουμε γιατί η συνεδρίαση δεν πραγματοποιήθηκε το απόγευμα, αφού το πρωί είναι δεδομένο ότι πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι βρίσκονται στις εργασίες τους από τις οποίες δεν μπορούν να λείψουν. Υποθέτουμε ότι δεν επελέγη το μεσημέρι επειδή το απόγευμα έχει εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, στην οποία θέλουν να παραστούν μέλη της διοίκησης. Υποθέτουμε ότι θα υπήρχε σοβαρότερος λόγος για τη μεσημεριανή ώρα της συνεδρίασης που οδήγησε στην αναβολή της.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ