Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΓια δυναμικές αντιδράσεις προειδοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού

Για δυναμικές αντιδράσεις προειδοποιεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού

Την παρακάτω ανακοίνωση εξέδωσε, χθες Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού για την απόφαση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου να πραγματοποιηθεί ενιαία παρέλαση στο δήμο για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου;

«Σήμερα 20/10/2021, δυστυχώς ΟΧΙ επίσημα, ενημερώθηκε ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού για την απόφαση της δημοτικής αρχής αλλά και προσωπικά του δημάρχου κ. Κλεάνθη Μανδαλιανού για ΜΗ πραγματοποίηση παρέλασης για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού.

Μια απόφαση που πάρθηκε με άκρα μυστικότητα, χωρίς καμία διαβούλευση και μη λαμβάνοντας υπόψιν την κοινωνική και οικονομική ζημιά που προκαλεί.

Μια απόφαση που ανακοινώθηκε αιφνιδιαστικά μια εβδομάδα ακριβώς πριν την εθνική επέτειο μην αφήνοντας περιθώρια αντίδραση από τους άμεσα ενδιαφερόμενους φορείς της κοινότητάς μας.

Ο ΕΣΕΛΚΟ αντιδρώντας σε αυτή την απόφαση, με την οποία γίνεται καταφανής με τον πλέον ενδεικτικό τρόπο η απαξίωση του εμπορικού κόσμου αλλά και ολόκληρης της κοινότητας Ελευθερίου – Κορδελιού, παραδίδει αύριο 21/10/21 επιστολή διαμαρτυρίας στον δήμαρχο κ. Κλεάνθη Μανδαλιανό. Αποδέκτες της επιστολής θα είναι επίσης όλη η διοίκηση του δήμου μας καθώς επίσης και η αντιπολίτευση.

Πάντα με πίστη πως ήταν απλά μια ατυχής επιλογή/απόφαση, ο Εμπορικός Σύλλογος Ελευθερίου Κορδελιού ευελπιστεί να ακυρωθεί η εν λόγω απόφαση με την επιφύλαξη ακόμα πιο δυναμικών αντιδράσεων από την πλευρά μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ