Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚΕΠ Ολυμπιάδος ερμητικά κλειστό

ΚΕΠ Ολυμπιάδος ερμητικά κλειστό

Το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών της οδού Ολυμπιάδος έμεινε και σήμερα ερμητικά κλειστό. Πουθενά στο ΚΕΠ δεν γράφει ότι δεν λειτουργεί. Το μόνο που γράφει μία ανακοίνωση είναι ότι η παραλαβή των ετοίμων αιτημάτων μπορεί να γίνεται από το ΚΕΠ της Μικράς Ασίας. Για το γεγονός ότι το ΚΕΠ της Ολυμπιάδος είναι κλειστό αρνείται πεισματικά να ενημερώσει και η ιστοσελίδα του δήμου. Φαίνεται πως κάποιος είπε στη διοίκηση του δήμου ότι δεν πρέπει να γραφτεί η λέξη «κλειστό» για λόγους marketing!

Κάτι δεν πάει καλά. Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζει η διοίκηση του δήμου. Το ΚΕΠ της Ολυμπιάδος παραμένει κλειστό, ο κόσμος που θα εξυπηρετούνταν σ’ αυτό ταλαιπωρείται και η ιστοσελίδα του δήμου αρνείται να ενημερώσει ότι το ΚΕΠ είναι κλειστό μήπως και μειώσει κατά το δυνατόν την ταλαιπωρία των πολιτών.

Ίσως τελικά χθες τα στελέχη της διοίκησης δημοσίευαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης χαμογελαστές φωτογραφίες τους από καφετέριες και εστιατόρια για να απαλύνουν το θυμό των πολιτών, γιατί όπως και να το κάνεις το χαμόγελο είναι μεταδοτικό. Όσοι λοιπόν φτάνετε έξω από το ΚΕΠ της Ολυμπιάδος και το βρίσκετε ερμητικά κλειστό, μην στεναχωριέστε, μην αγχώνεστε και μην νευριάζετε. Χαμογελάστε, είναι μεταδοτικό!!

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ