Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔωρεάν μαθήματα από τον αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου!

Δωρεάν μαθήματα από τον αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου!

«Σας μαθαίνω, για να μαθαίνετε και τις διαδικασίες πως γίνεται στο δήμο», είπε ο αναπληρωτής δημάρχου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 13ης Οκτωβρίου 2021, απευθυνόμενος στον Λευτέρη Αλεξανδρίδη και παρακάτω «Τη διαδικασία (του) μαθαίνω λίγο, θα τον κάνω καλύτερο συνάδελφο» και «εγώ είπα για να τον κάνω καλύτερο συνάδελφο τον κύριο, να τα μάθει καλύτερα».

Αυτό είναι Δημοτικό Συμβούλιο και αυτός είναι αναπληρωτής δημάρχου. Σε ποιο άλλο Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα κατά την ώρα των συνεδριάσεων παραδίδονται δωρεάν μαθήματα; Ο αναπληρωτής δημάρχου, ενώ θα μπορούσε να ανοίξει φροντιστήριο και να τα οικονομήσει, επιλέγει να παραδίδει δωρεάν μαθήματα για να κάνει καλύτερους τους συναδέλφους του! Ο αναπληρωτής δημάρχου, ενώ θα μπορούσε να παραδίδει δωρεάν μαθήματα μόνο στους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής του και σε άλλα στελέχη της παράταξής του που τα χρειάζονται, επιλέγει να παραδίδει μαθήματα σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και μάλιστα προτιμά να ασχολείται ως δάσκαλος περισσότερο με τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης.

Εάν ο αναπληρωτής δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου δεν είναι ο ορισμός του δασκάλου, τότε ποιος είναι; Εάν κάποιος δεν χαρακτηρίσει τον αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου αξιοθαύμαστο, μεγαλόκαρδο και μεγαλόχαρο, ποιον θα χαρακτηρίσει έτσι; Ευτυχώς υπάρχει διαδικτυακή μετάδοση των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου κι έτσι μπορούν να διδάσκονται τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης πανελληνίως από τον master chef… συγνώμη γράψτε λάθος… από τον master teacher αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου. Μόνο που καλά είναι ο δήμος να βάλει αντίτιμο στις μεταδόσεις των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου γιατί καλά να μαθαίνουν τζάμπα όλοι οι δημότες και οι κάτοικοι του δήμου, αλλά όχι να συμβαίνει το ίδιο και με τους ξένους. Δεν είναι σωστό και πρέπον κάτι τέτοιο!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ